Přejít k hlavnímu obsahu

Světově známý sniper se vrací na scénu

28. 11. 2015 | 14:17 Counter-Strike 2
Brazilský sniper Raphael "cogu" Camargo se vrací na scénu a skládá nový tým.Herní organizace INTZ e-Sports Club oznámila své plány, které se týkají složení zcela nového týmu. V čele tohoto nápadu figuruje známý Raphael "cogu" Camargo, který už byl v také u dalšího projektu podporujícího brazilskou scénu Made in Brazil.
Výchozí obrázek

Brazilský sniper Raphael "cogu" Camargo se vrací na scénu a skládá nový tým.

Herní organizace INTZ e-Sports Club oznámila své plány, které se týkají složení zcela nového týmu. V čele tohoto nápadu figuruje známý Raphael "cogu" Camargo, který už byl v také u dalšího projektu podporujícího brazilskou scénu Made in Brazil.

Raphael "cogu" Camargo zaznamenal největší úspěchy už v předchozí verzi Counter-strike 1.6, ale objevil se i na CS:GO scéně. V roce 2012 se s týmem ProGaming.TD zúčastnil DH Winter a ESWC.

Zbylé čtyři místa v sestavě INTZ zaplní nové talenty brazilské scény. Uchazeči o místo v týmu musí splňovat jasně dané požadavky, věk vyšší než 18 let, bydliště poblíž Sao Paula a minimálně tříroční zkušenost s hraním CS:GO. V první fázi se nový kádr bude připravovat každý pracovní den minimálně 8 hodin. Dále by se tým měl přesunout na gaming house v USA, kde se tým podle INTZ dostane mezi světovou špičku.

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Brazílie, cogu, INTZ