Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness posilují o tři hráče z ENVi eSports

4. 12. 2015 | 18:37 Hearthstone
Domácí organizace eEriness již dlouhou dobu zaměstnává Hearthstone sekci, ale ta během svého působení často měnila složení. Nyní do týmu přicházejí tři nové posily.Karetní hrat Hearthstone má u eEriness svým způsobem tradici, na kontě má tento přední český multiherní tým také titul z Mistrovství ČR 2014 v podání Michala 'Styxon' Hájka. Ten už však u eEriness také nepůsobí. Z jeho éry je v týmu už pouze Aleš 'Esosek' Zima, který je však uváděn jako neaktivní, nové výsledky tak nepřidává.
Výchozí obrázek

Domácí organizace eEriness již dlouhou dobu zaměstnává Hearthstone sekci, ale ta během svého působení často měnila složení. Nyní do týmu přicházejí tři nové posily.

Karetní hrat Hearthstone má u eEriness svým způsobem tradici, na kontě má tento přední český multiherní tým také titul z Mistrovství ČR 2014 v podání Michala 'Styxon' Hájka. Ten už však u eEriness také nepůsobí. Z jeho éry je v týmu už pouze Aleš 'Esosek' Zima, který je však uváděn jako neaktivní, nové výsledky tak nepřidává.

Dosud působila v týmu mimo Esoska ještě dvojice hráčů. Matěj 'Matysek' Šindelář do týmu přišel před měsícem, kdy byl naverbován před odletem na DreamHack Open v Rumunsku. Spolu s ním byl v týmu také Štěpán 'Ecoo' Mach, jenž si na nějaký čas dává pauzu od kompetitivního hraní a u eEriness tak s aktuální platností končí.

Winch, Raidy, Ondra

Nové posily u eEriness přicházejí hromadně z ENVi eSports, zleva: Winch, Raidy, Ondra.

Jak je již zmíněno výše, do kádru eEriness přicházejí trojice nových hráčů. Konkrétně jde o tři hráče, kteří přicházejí z organizace ENVi eSports, z nichž dva se v dobrém světle ukázali i na letošním MČR a získali dvě semifinálová umístění. O příchodu trojice Winch, Raidy, Ondra více řekl první jmenovaný, nový kapitán týmu Jan 'Winch' Svoboda:

"Dobrý den, jmenuji se Jan "Winch" Svoboda a spolu s Vladimír "Raidy" Halama a Ondřej "Ondra" Matura jsme přešli pod křídla eEriness. Cítili jsme, že je čas na změnu a nabídka od vedení byla víc než lákavá. Pod eEriness si slibujem větší stabilitu a prostor ke zlepšování se ve hře, na oplátku doufáme, že nabídne organizaci výsledky, které si zaslouží. HS scéna je velká a silná a my se na ni těšíme. Doufáme, že nezklameme."

Nové složení Hearthstone sekce eEriness:

{#Česká Republika} Jan 'Winch' Svoboda
{#Česká Republika} Vladimír 'Raidy' Halama
{#Česká Republika} Ondřej 'Ondra' Matura
{#Česká Republika} Matěj 'Matysek' Šindelář

Zdroj: eeriness.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.