Přejít k hlavnímu obsahu

Vyhlášení týmu, hráče a eSport hry roku 2015

4. 12. 2015 | 19:29 Všechny hry
Před týdnem jsme vás informovali o tom, že během listopadu probíhalo hlasování do "The Game Awards", mezi kategoriemi byli i tři týkající se eSportu.Pokud vás zajímají kompletní nominace a další informace, doporučuji si přečíst dřívější článek Hlasujte o nejlepšího hráče a tým roku 2015. Ceny se vyhlašovaly právě včera a my známe vítěze ve všech kategoriích. A nutno říct, že někteří vítězové jsou překvapiví.
Výchozí obrázek

Před týdnem jsme vás informovali o tom, že během listopadu probíhalo hlasování do "The Game Awards", mezi kategoriemi byli i tři týkající se eSportu.

Pokud vás zajímají kompletní nominace a další informace, doporučuji si přečíst dřívější článek Hlasujte o nejlepšího hráče a tým roku 2015. Ceny se vyhlašovaly právě včera a my známe vítěze ve všech kategoriích. A nutno říct, že někteří vítězové jsou překvapiví.

The Game Awards 2015

Obří nárůst popularity CS:GO zažilo v posledním roce a na těchto cenách se to také podepsalo. Counter-Strike: Global Offensive předčilo další giganty, jako je League of Legends nebo Call of Duty: Advanced Warfare a tato FPS hra tak získává titul eSport hry roku 2015.

Největší překvpení v sobě zřejmě ukrývá kategorie hráče roku. V konkurenci olofmeistera, dvou hráčů Dota 2 a nejslavnějšího hráče League of Legends Fakera tento titul získal francouzský hráč CS:GO Kenny 'kennyS' Schrub, pro jehož samotného triumf zaskočil.

Ve třetí kategorii se hlasovalo o tým roku 2015. Nominovány byly hned tři LoL týmy, ale tato populární MOBA hra nezískala titul ani zde. Pro překvapení také fanoušků ostatních her titul týmu roku získává Call of Duty tým organizace OpTic Gaming.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.