Přejít k hlavnímu obsahu

allu nebude součástí NiP v 2016

7. 12. 2015 | 11:04 Counter-Strike 2
Aleksi "allu" Jalli právě oznámil na Twitteru, že v roce 2016 nebude součástí NiP, což znamená, že Fragbite Masters byl jeho poslední turnaj ve švédské sestavě.Koncem února letošního roku se Aleksi "allu" Jalli připojil k sestavě NiP poté, co se zbavili švédského snipera Mikaila "Maikelele" Billa i přes několik slušných umístění, včetně jednoho menšího titulu a druhého místa na MLG X Games a DreamHack Winter 2014.
Výchozí obrázek

Aleksi "allu" Jalli právě oznámil na Twitteru, že v roce 2016 nebude součástí NiP, což znamená, že Fragbite Masters byl jeho poslední turnaj ve švédské sestavě.

Koncem února letošního roku se Aleksi "allu" Jalli připojil k sestavě NiP poté, co se zbavili švédského snipera Mikaila "Maikelele" Billa i přes několik slušných umístění, včetně jednoho menšího titulu a druhého místa na MLG X Games a DreamHack Winter 2014.

S finským sniperem se jim však po celý rok nepovedlo získat jediný titul, i přes několik těsných pokusů, včetně finále prvního majoru roku, ESL One Katowice. Poslední turnaj NiP v roce 2015, Fragbite Masters Season 5 Finals, vypadalo taktéž nadějně - NiP vedli 7-0 na poslední mapě, ale nedokázali dotáhnout de_mirage do úspěšného konce a udělat tak pěknou tečku za špatným rokem.


Stejnou sestavu už v dresech NiP neuvidíme (foto: HLTV.org)

Zda je to jediná změna, jakou v NiP uvidíme do roku 2016, zatím není jasné. Před dvěma měsíci se objevily zvěsti, že se bude konat spojení G2 a NiP, zatímco Christopher "GeT_RiGhT" Alesund by přešel do amerických Cloud9 (kterým mezitím odešel Sean "sgares" Gares). Druhé zmíněné už bylo vyvráceno samotným hráčem na Facebooku:


"Nejdu do Cloud9," říká GeT_RiGhT k narůstajícím zvěstem o budoucnosti NiP

Kromě odchodu Fina zatím nebylo nic oznámeno a nezbývá než počkat, jaká budoucnost čeká na zbylou čtyřku a případně zbytek švédské scény, do které pravděpodobně jeden z nejúspěšnějších týmů historie zasáhne.

Zbytek NiP prozatím vypadá takto:

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Adam "friberg" Friberg
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström