Přejít k hlavnímu obsahu

Vyšel playset Star Wars: The Force Awakens pro Disney Infinity 3.0

Společnosti Disney Interactive a Lucasfilm vydaly playset Star Wars:™ The Force Awakens™, již čtvrtý playset pro letošní hit Disney Infinity 3.0: Play Without Limits, ve kterém hračky ožívají.
Výchozí obrázek

Společnosti Disney Interactive a Lucasfilm vydaly playset Star Wars: The Force Awakens, již čtvrtý playset pro letošní hit Disney Infinity 3.0: Play Without Limits, ve kterém hračky ožívají. Playset Star Wars: The Force Awakens nabízí fanouškům příležitost hrát si s Finnem, Rey, Kylem Renem a Poem Dameronem v nejnovější kapitole ságy Hvězdných válek.

 Playset Star Wars: The Force Awakens vyšel společně se stejnojmenným filmem a obsahuje hratelné postavičky Finna, vojáka na cestě za dobrodružstvím a nebezpečím, a Rey, duchapřítomnou a zcela soběstačnou hrdinku. V prodeji jsou také samostatné figurky Poa Damerona, věrného odbojářského pilota s úžasnými leteckými schopnostmi, a Kyla Rena, úderníka Prvního řádu, který terorizuje galaxii svými zlovolnými činy. K dispozici je i tematický balíček herních mincí na motivy filmu Star Wars: Síla se probouzí.

 „V prosinci se miliony fanoušků seznámí s novými příběhy ze světa Hvězdných válek a Disney Infinity 3.0 je tou jedinou hrou, ve které mohou prožít slavné okamžiky z filmu Star Wars: Síla se probouzí,“ řekl John Blackburn, senior vicepresident a generální manažer Disney Infinity. „Playset The Force Awakens představuje završení kompletního zážitku se Star Wars v Disney Infinity 3.0 a umožňuje fanouškům hrát za postavy a užívat si příběhy z celé ságy Hvězdných válek.“

 Starter Pack Disney Infinity 3.0: Play Without Limits, který obsahuje playset Star Wars Twilight of the Republic, je momentálně v prodeji u všech velkých českých a slovenských kupců na PlayStation®4 a PlayStation®3, Xbox One a Xbox 360 a na systém Wii U™ od společnosti Nintendo. Hru Disney Infinity 3.0 vyvinulo studio Avalanche Software ve spolupráci se společnostmi Ninja Theory, Sumo Digital, Studio Gobo a United Front Games. 

 Všechny figurky a herní mince z verzí Disney Infinity 1.0 a 2.0 jsou kompatibilní s edicí Disney Infinity 3.0 v rozšířeném režimu Toy Box 3.0.

 Trailer k playsetu Star Wars: The Force Awakens najdete zde. Více informací je k dispozici na záznamové kartě.