Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas posilují sestavu o Scruffyho

2. 2. 2016 | 17:32 Hearthstone
Jedna z nejsilnějších Hearthstone sekcí u nás týmu Fraternitas posiluje svoji sestavu o další zajímavé jméno.Fraternitas neboli Bratrstvo si za necelý rok existence vybudovalo skoro až neuvěřitelnou pozici na domácí scéně a jde o jeden z největších pojmů u nás mezi organizacemi. Již dlouhou dobu podporují ve Fraternitas také karetní hru Hearthstone, jejíž sestava obsahuje nejednoho kvalitního hráče. V těchto dnech navíc tým posílil další takový - Pavel 'Scruffy' Janík.
Výchozí obrázek

Jedna z nejsilnějších Hearthstone sekcí u nás týmu Fraternitas posiluje svoji sestavu o další zajímavé jméno.

Fraternitas neboli Bratrstvo si za necelý rok existence vybudovalo skoro až neuvěřitelnou pozici na domácí scéně a jde o jeden z největších pojmů u nás mezi organizacemi. Již dlouhou dobu podporují ve Fraternitas také karetní hru Hearthstone, jejíž sestava obsahuje nejednoho kvalitního hráče. V těchto dnech navíc tým posílil další takový - Pavel 'Scruffy' Janík.

Scruffy

Scruffy byl do konce loňského roku hráčem týmu Inside Games, ve kterém působil dlouhé měsíce a zažil své nejlepší úspěchy dosavadní kariéry, vidět jsme ho v dresu tohoto týmu mohli mimojiné i na Grunex Challenge 2015 či ASUS Finals 9. V sestavě týmu Fraternitas doplní Scruffy hráče jako VanillaTitan, Melane, Pt44h, St0rm, Soby a dvojici postupujících do PLAYzone Ligy I, Meyger a Romasik. Podaří se Scruffymu v dnešní kvalifikaci také postoupit?

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.