Přejít k hlavnímu obsahu

BTS - nová organizace zaměřená na R6: Siege

16. 2. 2016 | 15:34 Všechny hry
Na českém herním poli se v lednu objevilo nové jméno - Bohemia Tactic Services. A proč vám je vůbec představujeme? Jde totiž svým způsobem o unikátní projekt.Založení organizace jde na vrub dvojice Jan 'Snek1h' Jiřinec a Radek 'RTj' Joneš, druhého jmenovaného můžete znát například z působení v klubu Fearless Sharks. Tento tým byl založen 1. ledna 2016 a hodlá se prozatím věnovat pouze jediné hře. Ano, čtete správně. O to víc se zřejmě podivíte, když vám prozradím, o jaký herní titul jde.
Výchozí obrázek

Na českém herním poli se v lednu objevilo nové jméno - Bohemia Tactic Services. A proč vám je vůbec představujeme? Jde totiž svým způsobem o unikátní projekt.

Založení organizace jde na vrub dvojice Jan 'Snek1h' Jiřinec a Radek 'RTj' Joneš, druhého jmenovaného můžete znát například z působení v klubu Fearless Sharks. Tento tým byl založen 1. ledna 2016 a hodlá se prozatím věnovat pouze jediné hře. Ano, čtete správně. O to víc se zřejmě podivíte, když vám prozradím, o jaký herní titul jde.

BTS

Hlavním cílem herního týmu Bohemia Tactic Services bude působení na evropské i české scéně ve hře Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Tato hra byla vydána koncem loňského roku a co se týče tuzemské scény, její popularita je velice nízká. Proto se také může zdát svým způsobem projekt týmu BTS zajímavý, v podstatě žádná z předních domácích organizaci ještě český nebo slovenský tým v Rainbow Six: Siege ve svých řadách nemá.

V současné době působí v řadách Bohemia Tactic Services dvojice týmů. Ten první s označením BLUE je týmem zaměřeným na evropskou scénu, pravidelně tak jméno BTS.BLUE můžeme vidět v ESL turnajích, kde si nevedou vůbec špatně. Sestava týmů je následující: Snek1H, Griffen, Rexar, Krchec, Smrtak. Sekce BTS.RED je složena z nováčků, kteří by se v budoucnu chtěli zaměřit především na domácí scénu.

Uvidíme, kam povedou kroky organizace do budoucna, bude zajímavé ji sledovat. Pro jasnější představu o hře Rainbow Six: Siege se můžete podívat na čtyřminutové fragmovie, které zpracoval hráč týmu BTS.BLUE Šimon 'Rexar' Hečko.

Štítky: BTS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.