Přejít k hlavnímu obsahu

Rocket League - pravidla, informace a změny

28. 2. 2016 | 10:52 Rocket League
Máme za sebou již první měsíc Rocket League na portálu Playzone a za tuto "zkušební" dobu jsme vysledovali nějaké problémy, proto jsme se rozhodli udělat několik důležitých změn.Změna počtu turnajů v jednom týdnu: 
Výchozí obrázek

Máme za sebou již první měsíc Rocket League na portálu Playzone a za tuto "zkušební" dobu jsme vysledovali nějaké problémy, proto jsme se rozhodli udělat několik důležitých změn.

Změna počtu turnajů v jednom týdnu: 

Od března pro Vás přidávame k tradičnímu sobotnímu 3v3 NightCupu, také 3v3 Nightcup v pátek od 18:00 (hlasovali jste pro v anketě), ale pokud uvidíme, že o tento páteční turnaj nebude takový zájem tak ho zrušíme. Samozřejmě tradiční uterní 1v1 Aerial Cupy, čtvrteřní 2v2 DuosCupy a nedělní 4v4 ChaosCupy zůstávají.

Seznam nejbližích nadcházejících turnajů:

Změny v pravidlech:

  • Postupně se budeme snažit dělat turnaje již bez potvrzování účasti, kdy registrace se budou otevírat v den turnaje několik hodin před samotným zahájením.
  • Za nepotvrzení výsledku v zápase obdrží kapitán týmu ban na 7 dní na všechny ligy a turnaje pořádané portálem Playzone, pokud se tento prohřešek bude opakovat v krátké době, bude následující ban delší.
  • Za nadávky soupeři během zápasu může hráč obdržet až měsíční ban (délka zaleží na velikosti prohřešku a posouzení administrátora daného turnaje). Tým za hrubé nadavky může být i zkontumován. Pomocí Screenshotů nahrávejte důkazy tohoto prohřešku.
  • Za špatně vyplněné GID se zápas nebude kontumovat v prospěch druhého týmu. Tato kontumace nastane pouze v případě, že hráč úmyslně vyplnil jiné GID, protože např. na svém hlavním účtě má status BANNED. Toto obcházení banu bude trestáno pernamentním banem na multiúčtu a minimálně půl ročním banem na hlavním účtu. Pokud víte, že jste zle vyplnili své GID, napište raději před začátkem turnaje administrátorovi dáneho turnaje.
  • Sledování jednotlivých zápasů je zakázáno. Výjimka je pouze tehdy, pokud se obě dvě strany na sledování shodnou.
  • Pokud se bude jednat o turnaj s hodnotnými cenami, tak se turnaje nesmí účastnit zahraniční hráči (mohou hrát tedy pouze CZ/SK hráči).
  • V zápase je povolen automaticky jeden host, ale tým, co si bere hosta, musí poslat pod zápas do komentáře odkaz na profil daného hosta (host nesmí mít status BANNED).

Často kladené otázky:

Bude Rocket League součásti MČR 2016?

  • "Bohužel, součástí MČR 2016 ještě nebude."

Chystáte se přidat ceny pro hru Rocket League?

  • "Ano, chystáme. Již dnes víme, že ceny budou pro klasický 3v3 mód. O datumu, kdy se bude hrát o hodnotné ceny a o jaké, Vás budeme ještě informovat."

Steam komunita

Pokud nechcete, aby Vám utekla jakákoliv akce nebo novinka pořádaná portálem Playzone vstupte do této Steam skupiny, kde Vám budou přicházet notifikace (potvrzování účasti, změny v turnajích, novinky, atd.). 

Štítky: Rocket League