Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny pro MLG Columbus 2016 oznámeny

11. 3. 2016 | 16:10 Counter-Strike 2
Oznamování skupin příštího majoru, MLG Columbus 2016, bylo před chvíli dokončeno odhalením skupin C a D, poté co včera organizátoři vyslali do světa první dvě skupiny.Včera večer a dnes odpoledne byly oznámeny skupiny příštího majoru, který se odehraje od 29. března do 3. dubna, postupně po dvou pomocí Instagramu amerického organizátora MLG.
Výchozí obrázek

Oznamování skupin příštího majoru, MLG Columbus 2016, bylo před chvíli dokončeno odhalením skupin C a D, poté co včera organizátoři vyslali do světa první dvě skupiny.

Včera večer a dnes odpoledne byly oznámeny skupiny příštího majoru, který se odehraje od 29. března do 3. dubna, postupně po dvou pomocí Instagramu amerického organizátora MLG.

Všech 16 týmů bylo po dokončení offline kvalifikace rozděleno do čtyř košů podle jejich umístění na předchozím majoru (Semifinalisté a čtvrtfinalisté) a v kvalifikaci (první ve skupině a druzí ve skupině), s tím že se týmy ze stejného koše nemohly potkat ve stejné skupině.

Není jasné, zda byly skupiny v daném systému vygenerovány náhodně nebo se braly v potaz jiné faktory, skupiny jsou každopádně následující:

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Švédsko} NiP{#Evropská unie} FaZe{#Francie} EnVyUs{#Evropská unie} Natus Vincere
{#Brazílie} Luminosity{#Švédsko} fnatic{#Dánsko} Astralis{#Polsko} Virtus.pro
{#Německo} mousesports{#Spojené státy americké} SPLYCE{#Ruská federace} Gambit{#Francie} G2
{#Ukrajina} FlipSid3{#Spojené státy americké} Liquid{#Spojené státy americké} CLG{#Spojené státy americké} Cloud9

MLG oznamovali skupiny pomocí videí na Instagramu, které si můžete prohlédnout níže: