Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games představují novou sestavu

13. 3. 2016 | 18:02 Counter-Strike 2
Česká herní organizace Inside Games známá především svojí Hearthstone nebo League of Legends sekcí, oznámila novou CS:GO sestavu pro sezónu 2016.
Výchozí obrázek

Česká herní organizace Inside Games známá především svojí Hearthstone nebo League of Legends sekcí, oznámila novou CS:GO sestavu pro sezónu 2016.

Inside Games

Tým, který se dal dohromady na podzim minulého roku, se potýkal s nestabilitou v sestavě. Organizace proto sekci pozastavila a dala si čas na rozmyšlenou. Po dlouhém hledání a výběru těch správných hráčů sekci dnešním dnem znovu obnovila. Zajímavostí je to, že do IG přestupují hned tři hráči z iNfected, které jsme ještě do nedávna mohli vidět hrát PLAYzone Ligu. K novému složení týmu se vyjádřil majitel a zakladatel Inside Games Vojtěch Klapuch:

Hlavním cílem při sestavování týmu byl aspekt soudržnosti. V iG si zakládáme na dlouhodobé práci s hráči, při které chceme, aby hráči pochopili, že v soudržnosti a řešení herních nedostatků je cesta k nejlepším výsledkům. V klucích vidím obrovskou motivaci a odhodlání podávat co nejlepší výsledky. Pevně věřím, že se jim pod iG bude dařit a potěší svými výkony jak naše fanoušky, tak i naše partnery.

O výběru hráčů se rozpovídal kapitán týmu Jan Ehrlich:

Od poslední oficiální sestavy uběhly téměř na den 3 měsíce, a tak jsem rád, že vám společně s iG můžeme představit náš nový team. V původní „testované“ sestavě zůstal pouze Dominik „NIO“ Maxian, v kterém všichni vidíme ohromný talent a potenciál. Sestavu doplnil Tomáš Tomka společně s Martinem Dráhou a Ondřejem Šťastným, kteří se po vzájemné domluvě odpoutali od organizace iNfected. K přestupu Tomky a spol. došlo z důvodu nespokojenosti s bývalým kapitánem teamu „Dandym,“ který svými názory a chováním rozvrátil celou sestavu. V nadcházejících dvou týdnech se budeme připravovat na jarní ICL v Maďarsku, kde hodláme zaútočit na přední příčky.

Aktuální sestava Inside Games:

{#Česká Republika} Jan "flex" Ehrlich
{#Česká Republika} Tomáš "Tomkeejs" Tomka
{#Slovenská Republika} Dominik "NIO" Maxian
{#Česká Republika} Martin "tv1" Dráha
{#Česká Republika} Ondřej "EYO" Šťastný

Štítky: Inside Games