Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas odhalují nadupanou sestavu!

6. 4. 2016 | 20:10 League of Legends
Nahoďte kapuce, tady končí sranda. Fraternitas představují novou LoL sekci, která nemá jen ty nejmenší ambice. Ale pojďme pěkně od začátku.
Výchozí obrázek

Nahoďte kapuce, tady končí sranda. Fraternitas představují novou LoL sekci, která nemá jen ty nejmenší ambice. Ale pojďme pěkně od začátku.

Koncem března jsme vás na PLAYzone informovali o nově vzniklém týmu, jehož hlavním cílem je probojovat se do letní EU Challenger Series (čtěte: Nový český supertým na obzoru?). Naše odhady se nakonec vyplnily a právě tým pod vedením Tomáše Kněžínka bude nově bojovat po boku Bratrstva. Právě bratr nejslavnějšího českého hráče je koučem tohoto týmu.

Fraternitas MČR 2015

Denyk (vlevo) a Odstraňovač (vpravo) jsou zpět! Naváží noví Fraternitas na loňskou éru? (Foto: Radek Vebr)

Zpět pod kapuci tak míří dvojice hráčů, jenž v těchto barvách získala v loňském ruce titul Mistrů České republiky, jde o Petra 'Denyk' Haramacha a Michala 'odstranovac' Duchoně. Tyto dva ostřílené hráče v týmu doplní trojice jmen, jenž vás jistě nepřekvapí, nejde o žádná nová jména. V jungli se můžeme těšit na playe v podání Davida 'Jejky' Jakubce, na midu předvede svůj skill Michal 'zoiren' Zíka a tuny poškození na botlince bude rozdávat Patrik 'Thale' Jirů.

Společné cíle tohoto týmu jsou vyšší, než kdy jindy. Jak jsme již zmiňovali, týmové ambice jsou dostat se Evropy, konkrétněji budou FTS v létě bojovat o postup do evropské Challenger Series. Více o pětici hráčů mířící pod vlajku Fraternitas prozradí kouč Tomáš Kněžínek:

"Určitě můžu říct, že od toho kdy jsem viděl kluky hrát prvně, udělali velký krok kupředu a už mi párkrát ukázali, že na Challenger Series mají. Samozřejmě pokud budou trénovat usilovně a budou se snažit každým dnem a scrimem zlepšovat a posouvat se dál. Vše teď bude záležet na tom, jak rychle budou přeskakovat překážky, které se na cestě budou objevovat. Mají na to a bude záležet jen na jejich přístupu a co tomu hodlají obětovat."

Svoji premiéru tým nezažije nikde jinde, než v 1. PLAYzone Lize. Fraternitas dnes večer čeká očekávaný duel proti Inside Games, kteří by se případnou výhrou mohli vrátit na první místo v tabulce. Novou sekci Fraternitas naopak čeká tuhý boj o poslední postupové místo na LAN finále, kde je čeká velká přetahovaná. Nezapomeňte tedy od 22:00 sledovat PLAYzoneTV!

Sestava Fraternitas.LoL:

{#Slovenská Republika} Michal 'odstranovac' Duchoň - Top Laner
{#Česká Republika} David 'Jejky' Jakubec - Jungler
{#Česká Republika} Michal 'zoiren' Zíka - Mid Laner
{#Česká Republika} Patrik 'Thale' Jírů - AD Carry
{#Česká Republika} Petr 'Denyk' Haramach - Support

{#Česká Republika} Tomáš Kněžínek - trenér

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.