Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se vrací do vod League of Legends

11. 4. 2016 | 20:27 League of Legends
Dlouhou dobu patřila organizace eEriness na poli League of Legends k předním jménům, nicméně v posledních měsících byla aktivita směřována k této hře na bodě mrazu.Minulost ovšem nechejme v minulostí a dívejme se kupředu. Nová sekce u eEriness pod vedením Radka 'Litchus' Kudrny je složená z kamarádů, kteří se rozhodli dát hraní na kompetitivní úrovni šanci. V sekci mimo něj působí další známí hráči, jako je Zbynďa nebo Špagy, jenž nyní působí s nickem Šupinka. Více o celém týmu prozradí samotný kapitán:
Výchozí obrázek

Dlouhou dobu patřila organizace eEriness na poli League of Legends k předním jménům, nicméně v posledních měsících byla aktivita směřována k této hře na bodě mrazu.

Minulost ovšem nechejme v minulostí a dívejme se kupředu. Nová sekce u eEriness pod vedením Radka 'Litchus' Kudrny je složená z kamarádů, kteří se rozhodli dát hraní na kompetitivní úrovni šanci. V sekci mimo něj působí další známí hráči, jako je Zbynďa nebo Špagy, jenž nyní působí s nickem Šupinka. Více o celém týmu prozradí samotný kapitán:

EERINESS

"Dobrý den, mé jméno je Radek Kudrna, ve hře se asi už nemusím představovat, nejspíše mě většina z vás zná. Naše skupina je složená z kamarádů, kteří dříve hráli pod různými organizacemi, spolu jsme někdy nehráli seriózně, to až poslední dobou, zatím nám to docela klape a snažíme se hrát všechny možné kvalifikace a online turnaje, naším momentálním cílem je vyhrát LoL HP Gaming Challenge od ESL, kvalifikovat se do Topgaming Masters lanky a dostat se do RoG Masters, v pozdější fázi bychom chtěli hrát Lancraft a možná i MČR, kde máme nějaké bodíky. Hlavní poděkování bych chtěl dát teamu eEriness, který nám dal šanci hrát pod jejich křídly."

Sestava LoL sekce týmu eEriness:

{#Česká Republika} Zbyněk 'Zbynďa' Hába - Top Laner
{#Česká Republika} Jan 'Kremrolka' Schubert - Jungler
{#Česká Republika} Radek 'Litchus' Kudrna - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Šupinka' Jiroušek - AD Carry
{#Česká Republika} Tomáš 'Znezaneřáděn' Černý - Support

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.