Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers s novou sekcí

23. 4. 2016 | 22:37 Counter-Strike 2
Organizace Dark Tigers dnes oznámila příchod nové CS:GO sekce.Organizace Dark Tigers koncem března propustila svou CS:GO sekci kvůli špatným výsledkům. Dnes byl oznámen příchod nové české sekce. Jde o bývalou sekci Revital Gaming, kterou jsme mohli vidět na nedávném Y-Games, kde skončili ve 3. kole Lower Bracket. V MČR klasifikaci se tým nachází na 8. místě s 295 body.
Výchozí obrázek

Organizace Dark Tigers dnes oznámila příchod nové CS:GO sekce.

Organizace Dark Tigers koncem března propustila svou CS:GO sekci kvůli špatným výsledkům. Dnes byl oznámen příchod nové české sekce. Jde o bývalou sekci Revital Gaming, kterou jsme mohli vidět na nedávném Y-Games, kde skončili ve 3. kole Lower Bracket. V MČR klasifikaci se tým nachází na 8. místě s 295 body.

Tým je tvořen slovenským kapitánem teCkoo-em, který se pohybuje na CS scéně už od 1.6, ale nedaří se mu prosadit mezi špičku. Vidět jsme ho mohli např. v týmech jako Gunrunners, NecroRaisers, FrozenRiders či iNfected, ale většinou se týmy rozpadly velmi rychle. Dalším známým jménem v týmu je hráč ZEDKO, který se rovněž pohybuje na naší scéně už od CS 1.6. Vidět jsme ho mohli také např. v týmech jako Gunrunners nebo v eEriness. Zbytek týmu tvoří česká trojice méně známých hráčů, konkrétně: tMs1k, Shad a KAPR.

Kapitán sekce Tomáš "teCkoO" Košírer se vyjádřil následovně:

Ahoj, tak pre začiatok by som sa chcel poďakovať teamu REViTAL.MGC za všetko, čo pre nás urobili. No po Y-GAMES nastala doba premenná a niektoré veci sa zmenili. Nič teamu RVG nevyčítam, no nakoľko sme jeden z aktívnejších teamov a niektoré veci sa nedali zrealizovať tak v mieri a po super spolupráci a dohode presedlávame k viac známej konkurencií DTG, chcel by som sa strašne poďakovať vedeniu za to s akým prístupom snami v rýchlosti jednali a ako sme sa rýchlo dohodli. Som naozaj rád, že môžem ja ako aj cely môj team reprezentovať tak zvučné meno u nás, ako je práve DTG. Zostavu nemeníme a nemáme ani v pláne meniť. A myslím si, že mame veľmi silného teamoveho ducha, čo je len dobre.

Na záver by som chcel ešte raz poďakovať teamu DTG a dúfam, že nesklameme. Taktiež by som chcel poďakovať všetkým partnerom teamu, lebo bez nich by to nefungovalo tak, ako to funguje, a taktiež by som chcel pozdraviť všetkých fanúšikov DTG a dúfam, že aj my raz budeme mat takú silnú fan base ako má lol sekcia!

Aktuální CS:GO sekce Dark Tigers

{#Slovenská Republika} Tomáš "teCkoO" Košírer
{#Česká Republika} Petr "Shad" Němeček
{#Česká Republika} Jindřich "ZEDKO" Chyba
{#Česká Republika} Tomáš "tMs1k" Zelenka
{#Česká Republika} Jakub "KAPR" Karpíšek

Štítky: DarkTigers