Přejít k hlavnímu obsahu

SeatStory Cup VI: StanCifka končí 13. až 16.

17. 12. 2016 | 00:27 Hearthstone
Od března 2014 se každoročně konají dva turnaje jménem SeatStory Cup, kdy se tentokrát 32 vybraných hráčů sjede 15. až 18. prosince do německého Krefeldu, do studií TaKeTV.UPDATE #3: Přesně opačným stylem vůči úvodním skupinám český hráč nezvládl druhou fázi turnaje. Ve skupině B bohužel podlehl J4CKIECHANovi i Ek0povi a s turnajem se loučí 13. až 16.
Výchozí obrázek

Od března 2014 se každoročně konají dva turnaje jménem SeatStory Cup, kdy se tentokrát 32 vybraných hráčů sjede 15. až 18. prosince do německého Krefeldu, do studií TaKeTV.

UPDATE #3: Přesně opačným stylem vůči úvodním skupinám český hráč nezvládl druhou fázi turnaje. Ve skupině B bohužel podlehl J4CKIECHANovi i Ek0povi a s turnajem se loučí 13. až 16.

UPDATE #2: Sobota bude ve znamení druhé skupinové fáze, StanCifku v ní čeká Ek0p, TorlK a J4CKIECHAN. Snad se český hráč ukáže i na streamu, který můžete sledovat níže.

UPDATE #1: Český reprezentant famózně zvládl první skupinovou fázi a své soupeře Doga a Eloise dokázal porazit poměrem 3:1. O druhé postupové místo právě bojuje čínská hráčka Eloise proti Lifecoachovi, jehož žena už ve skupině smrti bohužel vypadla.


Charakteristikou SeatStory Cupu je přátelská a uvolněná atmosféra, zábavné a unikátní streamy. Celkový koncept tohoto turnaje vyhovuje i českým hráčům, kteří kromě prvního ročníku žádný nevynechali. Jejich pozvánky nikdy nebyly jen tak pro nic za nic, což dokazují stříbrné medaile Mirrari a StanCifku. Právě druhého jmenovaného na SSC uvidíme již potřetí.

Cifka patří mezi dlouhodobé stálice světové scény a i když dlouhé měsíce nepůsobí v žádném týmu, na podobné turnaje jej pozvánka míří pouze zřídka. Tentokrát jsme museli čekat až na poslední várku, ale Standa se dočkal svého jména hned vedle mistra světa Pavla.

Mezi účastníky šestého SeatStory Cupu nechybí celá řada známých jmen, mezi kterými vyčnívají také tři ženy - Hafu, Eloise a také Wifecoach, jež se v turnaji může potkat i se svým mužem, obhájcem titulu Lifecoachem. Listina šampionů je na prosincovém vydání turnaje také kompletní, takže turnaj o svou kvalitu jistě nepřichází. Konec konců se podívejte sami.

 

Štítky: SeatStory Cup
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.