Přejít k hlavnímu obsahu

Velký trade! oKKo jde do eSuby, beastik do iG

13. 1. 2017 | 13:23 Counter-Strike 2
eSuba se rozhodla odhalovat svoji novou CS:GO sekci po jednom hráči, okolnosti to však trochu urychlují a první potvrzený hráč z jiných zdrojů je na světě!
Výchozí obrázek

eSuba se rozhodla odhalovat svoji novou CS:GO sekci po jednom hráči, okolnosti to však trochu urychlují a první potvrzený hráč z jiných zdrojů je na světě!

Složení nové eSuby je nejžhavějším tématem posledních dní. Ve čtvrtek byl zveřejněn první člen sestavy pro rok 2017, hráč BLUEE, který by společně s několika dalšími tvářemi loňského složení v týmu zůstat. První posila jako náhrada za Martina 'MonttY' Meliška je však jasná. Dnes byl potvrzen přestup Jiřího 'oKKo' Trojana z Inside Games, jehož náhradou se stává nejužitečnější hráč předloňského Mistrovství ČR Sebastian 'beastik' Daňo.

Dle našich informací se dokonce spekulovalo o přestupu beastika do eSuby, nicméně tohle se nakonec nevyplnilo proto, že oKKo po dlouhém váhání nakonec na nabídku hrát pod největší domácí organizací kývnul. Hvězdu Inside Games čeká v eSubě opravdu těžký úkol a to nahradit ostrostřelce MonttYho, jenž zamířil ke konkurenčním ROG.eXtatus.

Koncem listopadu ještě jako host, od dnešního dne bude za eSubu hrát oKKo (druhý zleva) oficiálně

Složení Inside Games bychom tedy znali, to eSubácké je však velkou otázkou. V jednom z dřívějších článků jsme spekulovali o příchodu Petera 'uno' Lipowského, ten nám však potvrdil, že v týmu figurovat nebude a chystá něco úplně jiného. Dalo by se tak předpokládat, že za cílem uchování pravého lídra v základní pětce by Tomáš 'benq1' Masaryk měl nadále pokračovat. Do sbírky mu stále chybí titul Mistra ČR, který by mohl být tou správnou motivací.

Vzhledem k různým spekulacím na domácí scéně je níže vypsané složení eSuby pouze spekulativní, nicméně není vyloučené, že by eSuba sáhla po stejném kroku, jako například Ninjas in Pyjamas při odhalení pouze jediné nové tváře. Další střípky bude eSuba odhalovat na své Facebook stránce každý večer a my se na finální složení týmu velice těšíme!

Nová sestava Inside Games:

{#Česká Republika} Tomáš 'tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga
{#Slovenská Republika} Radoslav 'rdO' Tóth
{#Česká Republika} Sebastian 'beastik' Daňo

Předpokládané složení eSuby:

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina
{#Česká Republika} Jiří 'oKKo' Trojan

Štítky: eSuba, Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.