Přejít k hlavnímu obsahu

eE.Kubiccek9 vítězí na první Tiger Masters LAN

20. 2. 2017 | 19:54 Hearthstone
První letošní offline akce v rámci Tiger Masters zná své vítěze. Celkem 48 hráčů Hearthstonu se v sobotu sjelo do pražské herny Re-Load, aby zde soupeřili o body, finanční výhry a přímý postup na grandfinále sezóny, který se zajistí vítěz každého LAN turnaje. Tím se tentokrát stal zástupce eEriness Jakub "Kubiccek9" Daněk.
Výchozí obrázek

První letošní offline akce v rámci Tiger Masters zná své vítěze. Celkem 48 hráčů Hearthstonu se v sobotu sjelo do pražské herny Re-Load, aby zde soupeřili o body, finanční výhry a přímý postup na grandfinále sezóny, který se zajistí vítěz každého LAN turnaje. Tím se tentokrát stal zástupce eEriness {#Česká Republika} Jakub "Kubiccek9" Daněk.

Úvodní lanku letošní Hearthstoní sezóny se nenechali ujít ani zástupci tuzemské špičky. V rámci 48 hráčů jsme mohli naleznout zástupce eSuby, eEriness i Inside Games a to včetně aktuálního Mistra České republiky {#Česká Republika} Mattyho. Úvodní swiss soupisku hráčů pořádně profiltroval, jelikož do single elimination playoff postoupilo pouze 8 hráčů.

Z hráčů, jež skončili před branami finále, patřila například dvojka z eSuby {#Česká Republika} Faeli a {#Česká Republika} Jarla či vicemistr ČR {#Česká Republika} milan10milan. Samotný postup do playoff zajišťoval body do pořadí v sezóně, na prizemoney má nárok pouze nejlepší trojice.

Ze seedu příliš nadšení nemohli být hráči eSuby, jelikož je postavil proti sobě již na úvod. Naopak nejvíce přálo štěstí dvojici {#Česká Republika} Kubiccek9{#Česká Republika} Vlcak77, kteří se postupně protlačili do finále. Tam se utkali o přímý postup na grandfinále sezóny. Souboj to byl vskutku vyrovnaný a rozhodovat musel poslední duel, ve kterém ukázal ostřejší drápy Kubiccek9. V souboji o třetí místo pak byl úspěšný {#Česká Republika} ecoo z eSuby, nepříliš populární čtvrté místo bral {#Česká Republika} honza69.

ČTVRTFINÁLESemifináleFináleVítěz
 
{#Česká Republika} honza693
     
  {#Česká Republika} honza69 0 
   
{#Česká Republika} aimik 0 
     
    {#Česká Republika} vlcak77 2 
 
{#Česká Republika} vlcak773     
  {#Česká Republika} vlcak773   
{#Česká Republika} IG.matty1     
      {#Česká Republika} eE.Kubiccek9
{#Česká Republika} eSuba.ecco3    
  {#Česká Republika} eSuba.ecco1   
{#Česká Republika} eSuba.scruffy0     
    {#Česká Republika} eE.Kubiccek93
 
{#Česká Republika} eE.Kubiccek93     
  {#Česká Republika} eE.Kubiccek93   
{#Česká Republika} valdaboy0     
 

Kubiccek9 si tak z turnaje odnesl výhru 7800 Kč a postup na grandfinále. Na další příležitost návštěvy pražské herny si budou muset kartičkáři počkat, LAN turnaje v rámci Tiger Masters by měly probíhat jednou za dva měsíce.