Přejít k hlavnímu obsahu

DEV7L: Budeme ještě silnější!

13. 4. 2017 | 14:17 Counter-Strike 2
Copenhagen Games dnes začaly prvními zápasy BYOC kvalifikace a my jsme si pro vás připravili rozhovory s dvěma představiteli jediných česko-slovenských zástupců.Alza.eXtatus je nejoblíbenější tuzemská sestava ve hře CS:GO a jako jediná se dokázala v posledních měsících ukázat naplno ve světě i díky Davidu "FROZEN" Čerňanskému. Sestava si ještě pod příznakem ROG dokázala poradit se svými soupeři v ROG COOL Lize a vyhrát 30 tisíc korun.
Výchozí obrázek

Copenhagen Games dnes začaly prvními zápasy BYOC kvalifikace a my jsme si pro vás připravili rozhovory s dvěma představiteli jediných česko-slovenských zástupců.

Alza.eXtatus je nejoblíbenější tuzemská sestava ve hře CS:GO a jako jediná se dokázala v posledních měsících ukázat naplno ve světě i díky Davidu "FROZEN" Čerňanskému. Sestava si ještě pod příznakem ROG dokázala poradit se svými soupeři v ROG COOL Lize a vyhrát 30 tisíc korun.


Foto: https://www.facebook.com/Dev7l/

Jak se máte po výhře na ROG COOL Finals? Slyšel jsem, že pečlivě trénujete a snažíte se co nejvíce neukazovat taktiky světu. Je to pravda?

Po výhře na ROG COOL Finals makáme stále každý den proti nejlepším týmům světa a nejsme ani vidět na HLTV.org, protože nechceme nic momentálně ukazovat. Náš cíl je soustředit se pouze na trénink a to je pro nás priorita před CPH Games.

Ty a David (Frozen) máte zkušenosti z loňska. Richard (queztone) turnaj loni vyhrál. Myslíš, že tyhle zkušenosti vám pomůžou skrz základní skupiny a play off?

Neřekl bych, že by nám to mělo pomoct, ale samozřejmě už víme co očekávat. Nechceme tam nikoho podcenit a budeme hrát naši hru jako hrajeme stále.

Organizátoři již vylosovali skupiny, zkoušeli jste hledat jejich dema nebo zápasy z poslední doby?

Máme připravených hodně teamů co tam budou.

Je mi jasné, že jedete extrémně namotivovaní, můžeš mi jen prozradit, jaké akce kromě CPH Games ještě navštívíte? Máte už nějaký plánek?

Určitě, chceme tam zahrát jak nejlépe to půjde. Další akce nás čekají především v Česku a na Slovensku. V plánu máme Y-Games, poté Tigers Masters a do konce roku určitě nějakou tu ROG COOL ligu a samozřejmě MČR.

Jste dlouhodbě tím nejlepším, co CZ/SK scéna nabízí. Myslíš, že můžete být ještě silnější nebo tak jak nyní jste složeni je to to nejlepší co může být?  

Rozhodně budeme ještě silnější než jsme momentálně ted a budeme makat na tom, aby to šlo jenom nahoru. Trénujeme proti nejlepším a postupně zlepšujeme jak naši hru co se týká teamplay nebo nových taktik. Rozhodně sestavu nemáme v plánu měnit a myslím, že v naší sestavě se dokážeme dostat na nějaký velký turnaj dejme tomu čas. V teamu se bereme jako rodina s klukama mám odehraného strašně moc a budeme v tom pokračovat.

Štítky: Copenhagen Games