Přejít k hlavnímu obsahu

CPH Games: Překvapení turnaje - Singularity!

16. 4. 2017 | 11:40 Counter-Strike 2
Hlavní turnaj v Kodani nabídl velkou podívanou. Kombinace týmů z BYOC kvalifikace a pozvané osmičky nakonec dopadla tak, jak nikdo před turnajem nečekal.
Výchozí obrázek

Hlavní turnaj v Kodani nabídl velkou podívanou. Kombinace týmů z BYOC kvalifikace a pozvané osmičky nakonec dopadla tak, jak nikdo před turnajem nečekal.

O síle týmů z kvalifikace na Copenhagen Games se přesvědčili také hráči Alza.eXtatus. Nejprve sice padli s BIG, ale také s North Academy, kteří jako jeden ze tří kvalifikovaných týmů dokázal skupinou projít. Celek Singularity se nakonec stal velkým překvapením celého dění, po výhře nad iGame.com dokázal porazit v semifinále BIG a v souboji o titul je čekal pouze mixtým dreamchasers. Tady rozhodla týmová souhra a tým, jenž se do hlavního turnaje dostal z BYOC kvalifikace, odjíždí jako šampion s 30 000 € v kapse. Pro české zástupce inspirativní příběh, třeba opět příště, postup do hlavního turnaje je určitým pokrokem.

Pro doplnění, v B turnaji mezi desítkami týmu eSuba bojovala opravdu znamenitě, nakonec ji však potkal stejný osud, jako Garmez.ECLOT na souběžné akci ICL 37. Prohra v semifinále WB a hned i na to v dolním pavouku znamená konec na 5. až 6. místě, tedy TOP22 celých Kodaňských her. Vítězem doprovodného turnaje se po spanilé jízdě LB stal balkánský tým NiKova bratrance huNtera Binary Dragons. Ženský turnaj pak suverénně ovládl Team Secret.

Copenhagen Games 2017: TOP8 hlavního turnaje
ČtvrtfináleSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Německo} BIG2     
  {#Německo} BIG0   
{#Švédsko} Epsilon1     
    {#Dánsko} Singularity2 
{#Finsko} iGame.com1     
  {#Dánsko} Singularity2   
{#Dánsko} Singularity2     
      {#Dánsko} Singularity
{#Dánsko} Tricked2    Vítěz
  {#Dánsko} Tricked1   
{#Spojené státy americké} NRG eSports0     
    {#Švédsko} dreamchasers0 
{#Švédsko} dreamchasers2     
  {#Švédsko} dreamchasers2   
{#Dánsko} North Academy0     
 
Štítky: Copenhagen Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.