Přejít k hlavnímu obsahu

Vyzkoušejte vítězné balíky L2P.Joža z Y-Games

25. 4. 2017 | 14:52 Hearthstone
O hráči s přezdívkou HiImJozo je čím dál více slyšet. Čerstvá posila týmu Learn 2 play Gaming se o víkendu mohla radovat ze svého největšího dosvadního úspěchu a to triumfu na velké akci Y-GAMES 2017. Michal Jozefek zvaný JoŽo dokráčel za účasti více než šesti desítek hráčů, když na něj nestačil ani druhý finalista GarO z eEriness. Svůj úspěch dává slovenský hráč z velké části na vrub svému lineupu, který poskládal se svým spoluhráčem Gifem.
Výchozí obrázek

O hráči s přezdívkou HiImJozo je čím dál více slyšet. Čerstvá posila týmu Learn 2 play Gaming se o víkendu mohla radovat ze svého největšího dosvadního úspěchu a to triumfu na velké akci Y-GAMES 2017. Michal Jozefek zvaný JoŽo dokráčel za účasti více než šesti desítek hráčů, když na něj nestačil ani druhý finalista GarO z eEriness. Svůj úspěch dává slovenský hráč z velké části na vrub svému lineupu, který poskládal se svým spoluhráčem Gifem. Pokud chcete jeho turnajové varice vyzkoušet, přejeme vám hodně štěstí, ať nepotkáte příliš mnoho Rogue, kterou na turnaji nejvíce banoval. Všechny decklisty TOP16 z Y-GAMES jsou ke stažení zde.

Štítky: Y-games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.