Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se změnami, MAXX do Inside Games

26. 4. 2017 | 16:18 Counter-Strike 2
První z řady změn po největší CS:GO akci jara Y-GAMES 2017 představuje tým eEriness.
Výchozí obrázek

První z řady změn po největší CS:GO akci jara Y-GAMES 2017 představuje tým eEriness.

Věrnemu kapitánovi Romanu 'blade' Pilnému se jeho tým opět začal rozpadat pod rukama. Když se v lednu představila nová pětice eEriness, doufali jsme ve stabilní sestavu, avšak další z pokusů byl opět neúspěšný. Jako první se rozloučil garzeN, místo kterého se po zranění vrátil hazard, po odchodu dua Shad, tMs1k se sestava lepila od turnaje k turnaji, a my jsme mohli vidět celou řadu hráčů. Poslední neoficiální formace eEriness, která se představila minulý víkend v Bratislavě na Y-Games, byla následovná: blade, MAXX, hazard, reylo, lucas.

MAXX naposledy v barvách eEriness (Foto: eEriness)

Konečné 9. až 12. místo po prohře s mixem hráčů Fraternitas je konečnou nejen na turnaji, ale také v nynější éře. Lucas se naplno neosvědčil, reylo byl pouze hostem, hazard kvůli zdravotním potížím v sestavě nezůstane a Martin 'MAXX' Smolár přestupuje do Inside Games, kde nahradí Radoslava 'RDO' Tótha. Kolem a kolem, kapitán blade je zase na všechno sám.

Nebo bude vše úplně jinak? Blade nám potvrdil, že obdržel velmi zajímavou nabídku, nad kterou silně uvažuje, a tak bychom se již brzy mohli dočkat zbrusu nové sekce týmu eEriness. Změn na domácí scéně se po slovenských Y-Games chystá opravdu hodně a tenhle kolotoč v eEriness a částečně i v Inside Games je pouze začátkem všeho. Určitě se máte na co těšit!

Nynější sestava týmu Inside Games MSI:

{#Česká Republika} Tomáš 'tomkeejs' Tomka
{#Česká Republika} Ondřej 'EYO' Šťastný
{#Slovenská Republika} Tomáš 'zyored' Cvaniga
{#Česká Republika} Sebastian 'beastik' Daňo
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Zdroj: eeriness.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.