Přejít k hlavnímu obsahu

jasonR opouští OpTic Gaming

15. 6. 2017 | 12:04 Counter-Strike 2
Americký tým OpTic Gaming před několika týdny oznámil příchod nové posily do svého týmu. Stal se jím Jason "jasonR" Ruchelski. Jeho pouť u zelené skvadry dnešním dnem končí.JasonR přispěl týmu velkou měrou. FOTO: HLTV.org
Výchozí obrázek

Americký tým OpTic Gaming před několika týdny oznámil příchod nové posily do svého týmu. Stal se jím Jason "jasonR" Ruchelski. Jeho pouť u zelené skvadry dnešním dnem končí.

Jason v OG

JasonR přispěl týmu velkou měrou. FOTO: HLTV.org

Není to opravdu dávno, co se o příchodu mluvilo. Přesněji 14. května se americký tým OpTic Gaming rozhodl změnit sestavu. Tým byl nucen změnu udělat, neboť James "hazed" Cobb se totiž rozhodl přejít na pozici trenéra. Díky tomu se do širšího podvědomí, alespoň v Evropě, dostal jeden z nejoblíbenějších severoamerických streamerů. Jason doplnil sestavu OpTic před finále ESL Pro League S5, kde nakonec jeho tým skončil na děleném sedmém místě. On sám ale předvedl, že není jen obyčejný streamer a dokáže hrát na profesionální úrovni.

Bohužel dnes přišla nemilá zpráva z tábora OpTic Gaming. Streamer Jason odůvodnil svůj odchod tím, že díky nabitému programu, cestování, tréninkům a týmovým povinnostem by se nedokázal stát plnohodnotným členem, neboť jej stále více baví streamování pro fanoušky. Jasonovo místo zaujme opět Cobb, který se tak vrací do hry po měsíci trénování.

Sestava OpTic Gaming

{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Kanada} Keith "NAF" Markovic
{#Spojené státy americké} Tarik "tarik" Celik
{#Španělsko} Óscar "mixwell" Cañellas
{#Spojené státy americké} James "hazed" Cobb

Zdroj: hltv.org
Štítky: optic