Přejít k hlavnímu obsahu

I Gunrunners mění svojí pětici

24. 6. 2017 | 22:08 Counter-Strike 2
Je to jen pár týdnů, co jsme informovali o přestupu hráčů týmu Invactus pod křídla Gunrunners, a v sestavě se už zase dějí změny.Kvůli špatným výsledkům byl totiž kapitán sekce Michal "leckr" Kadlíček nucen udělat změny. Z původního týmu s ním v novém rosteru zůstává jen Adam "ZeD" Bartko, Gunrunners tedy opouští trio Nelv1, arsen a SPEXO. 
Výchozí obrázek

Je to jen pár týdnů, co jsme informovali o přestupu hráčů týmu Invactus pod křídla Gunrunners, a v sestavě se už zase dějí změny.

Kvůli špatným výsledkům byl totiž kapitán sekce Michal "leckr" Kadlíček nucen udělat změny. Z původního týmu s ním v novém rosteru zůstává jen Adam "ZeD" Bartko, Gunrunners tedy opouští trio Nelv1, arsen a SPEXO

Do týmu naopak přichází Michael "mikigoalie" Buzek, vcelku neznámá tvář, hrající především v FPL-C a Ranku G na ESEE. K týmu se také připojuje Dominik "DESTY" Černý, se kterým již Michal nějakou tu dobu hrál. Pátým pilířem se stává Adam "NEOFRAG" Zouhar, bývalý člen CS:GO sekce týmu Overwalk, která se před pár dny rozpadla.

Nová sestava týmu Gunrunners:

{#Česká Republika} Michal "leckr" Kadlíček
{#Slovenská Republika} Adam "ZeD" Bartko
{#Česká Republika} Dominik "DESTY" Černý
{#Česká Republika} Michael "mikigoalie" Buzek
{#Česká Republika} Adam "NEOFRAG" Zouhar

{#Česká Republika} Jaroslav "SANk1" Chlumský (trenér)

Štítky: Gunrunners
miluju videohry a hlavně ligu legend