Přejít k hlavnímu obsahu

Dvanácté Hitpoint Finals jsou u konce

1. 7. 2017 | 12:17 Všechny hry
Základní část Hitpoint Masters je u konce a svitavská Fabrika zná všechny účastníky 12. FINALS. Již tradičně bude u finálových bojů nejlepší čtverka ve hrách CS:GO a League of Legends.
Výchozí obrázek

Základní část Hitpoint Masters je u konce a svitavská Fabrika zná všechny účastníky 12. FINALS. Již tradičně bude u finálových bojů nejlepší čtverka ve hrách CS:GO a League of Legends.

Semifinálové boje v CS:GO odstartují v sobotu od 10:30 a 16:30, ve stejné časy vyvrcholí v neděli zápasy o třetí místo a finále. Jako největší favorit míří do Svitav Alza.eXtatus, v letošní sezóně neporažený gigant domácí scény. Jeho semifinálovým soupeřem bude parta eEriness v čele s bladem, která se bude muset ukazát v ještě lepší formě než při čtvrtfinále proti Inside Games.

Druhou dvojici vytvoří dva týmy, které na Hitpoint Finals dorazí s jedním hostem. Za eSubu naskočí do rozjetého vlaku kouč a bývalý hráč benq1, jenž nahradí Kaparza, ve Fraternitas nahradí Relia twista. Měření sil v základní části dopadlo překvapivě 2:0 pro Fraternitas, na LAN finále však může být vše jiné, k čemuž přispějí hosté na obou stranách i větší zkušenosti eSuby.

Hitpoint Finals 12 - CS:GO
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Česká Republika} Fraternitas1   
 Sobota 10:30 {#Česká Republika} eSuba1 
{#Česká Republika} eSuba2   
   Neděle 16:30 {#Slovenská Republika} Alza.eXtatus
{#Slovenská Republika} Alza.eXtatus2  Vítěz
 Sobota 16:30 {#Slovenská Republika} Alza.eXtatus2 
{#Česká Republika} eEriness E-Blue0   
     
  {#Česká Republika} Fraternitas2 
   Neděle 10:30 {#Česká Republika} Fraternitas
  {#Česká Republika} eEriness E-Blue03. místo
 

Stejně jako CS:GO turnaj má svého favorita i ten v League of Legends - tým eSuba. V semifinále se největší kandidát na titul utká proti sesterskému celku Play With Soul, který se po výborném finiši základní části a zvládnutém čtvrtfinále do Svitav podívá i s Herdynem. Zcela jistě půjde o nejsledovanější zápas domácí LoL scény od loňského MČR.

Znepříjemnit obhajobu zkušeným eSubákům se bude snažit i vítěz druhého semifinálového duelu, Inside Games nebo eXtatus, proti nimž v závěru základní části klopýtnuli. Ze dvojice rivalů jede na finále v lepší pozici a formě modrobílý celek, aktuálně vedoucí tým MČR klasifikace Inside Games. Ale i tady musíme říci, že offline prostředí bude hrát velkou roli.

Hitpoint Finals 12 - LoL
SemifináleFináleVítěz
bo3bo3 
 
{#Česká Republika} Inside Games2   
 Sobota 13:30 {#Česká Republika} Inside Games1 
{#Česká Republika} eXtatus0   
   Neděle 19:30 {#Česká Republika} eSuba
{#Česká Republika} eSuba2  Vítěz
 Sobota 19:30 {#Česká Republika} eSuba2 
{#Česká Republika} Play With Soul0   
     
  {#Česká Republika} eXtatus0 
   Neděle 13:30 {#Česká Republika} Play With Soul
  {#Česká Republika} Play With Soul23. místo
 

Štítky: Hitpoint Finals
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.