Přejít k hlavnímu obsahu

StanCifku a Pokrovače uvidíme v dresu eSuby

3. 7. 2017 | 20:39 Hearthstone
Přední domácí organizace eSuba oznámila posílení o dva silné koně, které mají být důležitým krokem za účelem dominance domácí Hearthstone scéně.
Výchozí obrázek

Přední domácí organizace eSuba oznámila posílení o dva silné koně, které mají být důležitým krokem za účelem dominance domácí Hearthstone scéně.

Začátkem letošního roku zažil Mikuláš 'Pokrovac' Dio životní přestup, kdy společně s českou jedničkou Stanislavem 'StanCifka' Cifkou zamířil pod křídla zahraniční organizace MisfitsGG. Tehdy tohle duo vytvořilo novou sestavu společně s talentovaným Georgem 'GeorgeC' Connolym. Na téhle sekci se nic nemění ani dnes, tedy až na jeden drobný detail.

Od dnešního dne na českých a slovenských turnajích tuto dvojici neuvidíme v dresu Misfits, nýbrž eSuba.Samsung. Po dlouhých jednáních bylo uvolnění českých hráčů pro soutěže na CZ/SK půdě dotáhnuto do konce, čímž se eSuba stává týmem o osmi hráčích. Kolik z nich se probojuje například na MČR? Společně s Pokrovačem nyní aspiruje i StanCifka, jenž získal své první body.

Čtyřčlenná česká reprezentace tak nyní mimo CzechClouda obsahuje tři zástupce týmu eSuba, tohle jméno tak rázem posílilo o několik stupňů. Abychom si připomněli skutečnou sílu StanCifky, tak dle žebříčků šlo jednu dobu o nejlepšího hráče na světě a na svém kontě má triumfy z turnajů jako StarLadder StarSeries 1 nebo DreamHack Bucharest 2015. Opomíjet nemůžeme ani Pokrovače, jenž loni i letos bojoval na HCT šampionátech o postup na BlizzCon.

Co si vy myslíte o tomhle posílení eSuby pro domácí turnaje? Začneme opět vídat tenhle pojem na nejvyšších příčkách velkých turnajů? Svých pár slov přidal i manažer Karel Potužník:

„Obrovská síla. To jsou správná slova charakterizující tyto dva HS hráče. A právě tato síla se teď připojuje k eSubě pro domácí akce. Jsme rádi, že se nám podařilo dohodnout s jejich domovským týmem Misfits a my všichni se tak budeme moci těšit na Pokrovače a hlavně StanduCifku ve větší míře také na turnajích určených pouze pro česko-slovenskou komunitu. Věřím, že kluci snadno zapadnou do našeho týmu, vždyť na řadě zahraničních akcí již delší dobu tvoříme jednu partu. Co víc dodat, tohle bude jízda a my věříme že na její cestě bude nejedno vítězství.“

Kompletní soupiska HS týmu eSuba.Samsung:

{#Česká Republika} Oldřich 'Faeli' Mahdal
{#Česká Republika} Pavel 'Scruffy' Janík
{#Česká Republika} Jaroslav 'Jarla' Vyskočil
{#Česká Republika} Štěpán 'ecoo' Mach
{#Česká Republika} Martin 'Vanik' Vaniš
{#Česká Republika} Přemysl 'profajz' Osička
{#Česká Republika} Stanislav 'StanCifka' Cifka
{#Česká Republika} Mikuláš 'Pokrovac' Dio

Štítky: Stancifka, eSuba, pokrovac
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.