Přejít k hlavnímu obsahu

Bitva nad Šporkou nabídne nevšední podívanou

20. 7. 2017 | 18:36 Hearthstone
První domácí House Cup s nejoriginálnějším formátem, tak by se dala stručně shrnout pozvánka na víkendové klání s názvem Bitva nad Šporkou v Novém Boru.
Výchozí obrázek

První domácí House Cup s nejoriginálnějším formátem, tak by se dala stručně shrnout pozvánka na víkendové klání s názvem Bitva nad Šporkou v Novém Boru.

Už bylo dost klasických turnajů a tryhardění. Léto je v plném proudu a nastal ten správný čas na nějaké odreagování. V zahraničí se o něj stará například Lifecoach a do této pozice se nyní staví také kapitán týmu eSuba.Samsung Faeli, který přichází s turnajem u sebe doma severočeském městě Nový Bor - Bitva nad Šporkou přichází! Říkáte si, že jste dosud o veletoku, jakým Šporka je, ještě neslyšeli? Nebojte se, my také ne, po víkendu 21. - 22. července už ani neuslyšíte.

Neodolatelná novoborská Šporka v celé své kráse (Zdroj: internet)

Právě Nový Bor se stává místem konání Bitvy nad Šporkou a Faeli zde pohostí 16 hráčů, jenž se utkají v unikátním herním formátu "Class Masters". Kvalifikace na doplnění plného počtu účastníků už je za námi a spolu s pozvanými předními karbaníky známe kompletní složení turnaje, kde maximálně dva hráči budou během dvoudenního klání reprezentovat jedinou herní classu, na kterou si bude moci připravit více možných variací na překvapení svých soupeřů. Všechny zápasy se budou hrát Best-of-Five a vítěz jednotlivých her si vždy musí ponechat balík.

Turnaj sice nepřinese mnoho MČR bodů, tedy jeden jediný pro vítěze, ale nabídne především řadu vtipných situací nejen na streamu u Faeliho, stmelování domácí špičky a potřebné odreagování od každodenního těžkého života Hearthstone hráče či admina. PLAYzone do boje vyráží přímo s hlavním adminem Skerim, který je s Warlockem připraven všem ukázat, že nejsme žádní nazdárci!

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Česká Republika} M1LAN - Priest{#Česká Republika} Fello - Warlock{#Česká Republika} UG23 - Rogue{#Česká Republika} Kamalii - Warrior
{#Česká Republika} Vejvyk - Hunter{#Česká Republika} Matty - Paladin{#Česká Republika} Kronos - Druid{#Česká Republika} RastaFish - Rogue
{#Slovenská Republika} zataro - Mage{#Česká Republika} Valdaboy - Warrior{#Česká Republika} Faeli+Horaczio - Shaman{#Česká Republika} kubiccek9 - Paladin
{#Česká Republika} skeri93 - Warlock{#Česká Republika} Pandapple - Priest{#Česká Republika} Vanik - Mage{#Česká Republika} Martinzmarsu - Shaman

Co víc potřebujete vědět? Tento pátek a sobotu to bude opravdová jízda, tak dorazte na stream!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.