Přejít k hlavnímu obsahu

Neon mění Origen a eSubu za Millenium

4. 9. 2017 | 08:07 League of Legends
Nejznámější slovenský hráč Neon se po letošním působení v kdysi slavném xPekeho týmu Origen opět stěhuje. Jeho novým působištěm bude další evropský tým, tentokrát Millenium.
Výchozí obrázek

Nejznámější slovenský hráč Neon se po letošním působení v kdysi slavném xPekeho týmu Origen opět stěhuje. Jeho novým působištěm bude další evropský tým, tentokrát Millenium.

Matúše 'Neon' Jakubčíka bylo v roce 2017 vidět na více frontách. Zatímco na domácí scéně hájil barvy týmu eSuba, ze které se nyní poroučí, dres mění i na té evropské. Ve svém dosavadním působišti Origen si nejen zahrál nejvyšší španělskou soutěž, kam nyní míří také Denyk, ale také EU Challenger Series. Problémy a velké změny v Origenu zapříčinily přesun botlinky ze španělské sestavy a díky tomu mohl Neon nasbírat zkušenosti i z této druhé nejvyšší evropské soutěže.

Nyní však přichází změna a z jedné známé organizace se slovenské AD Carry stěhuje do druhé. Pamětníci si jistě vzpomenou na působení Millenium v LCS, to se psal rok 2014. Aby se návrat do těchto časů mohl naplnit, musí tento tým projít skrze Challenger Series, což bude bezesporu hlavním cílem nově složené sestavy, jejíž součástí bude pro následující sezónu Neon. Jeho parťáky bude bývalý spoluhráč Scarlet nebo support Kaas, jenž si v minulosti zahrál v LCS.

Sestava týmu Millenium:

{#Francie} Aymeric 'Darlik' Garçon 
{#Belgie} Stefan 'Nerroh' Pereira 
{#Rakousko} Marcel 'Scarlet' Wiederhofer 
{#Slovenská Republika} Matúš 'Neon' Jakubčík 
{#Belgie} Christophe 'Kaas' van Oudheusden 

Zdroj: @Neonsk47
Štítky: Neon, millenium
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.