Přejít k hlavnímu obsahu

MSI představuje novou GeForce GTX 1080 Ti

18. 10. 2017 | 22:32 Všechny hry
Výrobce špičkového vybavení pro ty nejnáročnější pařmeny přichází na trh s dalším vyladěným kouskem. Společnost MSI uvádí grafickou kartu s označením GeForce® GTX 1080 Ti GAMING X TRIO.
Výchozí obrázek

Výrobce špičkového vybavení pro ty nejnáročnější pařmeny přichází na trh s dalším vyladěným kouskem. Společnost MSI uvádí grafickou kartu s označením GeForce® GTX 1080 Ti GAMING X TRIO.

Pro každého hráče, především akčních her, je nejdůležitější plynulost a kvalita obrazu. Chcete-li mít obojí na vysoké úrovni, investicí do kvalitní grafické karty nemůžete udělat chybu! Právě na výrobu tohoto komponentu jsou odborníci technici ze společnosti MSI. Ta nyní představuje svůj zbrusu nový model GeForce® GTX 1080 Ti GAMING X TRIO. Nová grafická karta se sice stále opírá o klasické GPU NVIDIA GeForce® GTX 1080 Ti, nového toho ale přínáší dost, inovací prošlo především chlazení!

O to, aby se z vašeho počítače nestal gril, se stará dvojice větších ventilátorů TORX 2.0 o rozměru 10 cm, jež je doplňována ještě jedním o 9cm. Větráky TORX 2.0 kombinují výhody klasických a lopatkových ventilátorů. To vytváří obrovské množství proudění vzduchu s tím, že i nadále zůstává grafická karta opravdu tichou. O kvalitní odvod tepla se stárá dvojice 8 mm SuperPipes, hodnoty odvodu dosahují až skoro neuvěřitelných 300W!

Karta je vybavena světelnými efekty Mystic Light, což vám dovoluje přizpůsobit si RGB efekty ventilátorů i samotné grafické karty k obrazu svému! Grafickou pamět obstarává pěkných 11GB typu GDDR5X. Komponenty na kartě pocházejí ze série Military Class, což zaručuje plynulý a stabilní chod vašeho miláčka. GeForce® GTX 1080 Ti GAMING X TRIO tedy představuje opravdovou kvalitu pro ty nejnáročnější uživatele. To se ale odráží na ceně a normální uživatel, pro kterého není špičková grafická karta nutností k výkonu zaměstnání, si ji tedy nejspíše nepořídí. Kousek je to ale parádní! 

Zdroj: msi.com
Štítky: MČR partneři, MSI
miluju videohry a hlavně ligu legend