Přejít k hlavnímu obsahu

ex-Outlaws přestupují pod Windigo

1. 11. 2017 | 21:11 Counter-Strike 2
Tým, donedávna ještě vystupující jako ex-Outlaws, po opravdu dlouhé době konečně našel nové působiště. Pár dní před svým vystoupením na EU Minoru oznamují přestup pod organizaci Windigo.bubble a spol. mají konečně nový domov! Foto: HLTV.org
Výchozí obrázek

Tým, donedávna ještě vystupující jako ex-Outlaws, po opravdu dlouhé době konečně našel nové působiště. Pár dní před svým vystoupením na EU Minoru oznamují přestup pod organizaci Windigo.

bubble a spol. mají konečně nový domov! Foto: HLTV.org

V týmech, které vídáme jakou soupeře Alza.eXtatus v četných online turnajích, lze najít i opravdu nadějné pětice. Mezi tyto týmy patří také Bulhaři, před nedlouhou dobou ještě vystupující jako ex-Outlaws. Pod tímto názvem vystupovali od srpna, kdy opustili svou starou organizaci, Outlaws. Nyní ale konečně našli nové působiště, skvadra pod coachem Antonem "ToH1o" Georgievem bude reprezentovat organizaci Windigo. Že jste o této organizaci ještě neslyšeli? Není divu, organizace je to opravdu nová, založil ji bývalý CEO HellRaisers. Jako první sáhli po CS:GO sekci, kam nabrali právě ex-Outlaws. Jestli organizace prorazí je samozřejmě nejisté, nicméně s takto nadupaným Counter-Strike line-upem k tomu má dobře nakročeno.

Sestava CS:GO sekce týmu Windigo:

{#Bulharsko} Teodor "SPELLAN" Nikolov
{#Bulharsko} Nikolay "niki1" Pantaleev
{#Bulharsko} Georgi "SHiPZ" Grigorov
{#Bulharsko} Kamen "bubble" Kostadinov
{#Bulharsko} Nikolay "pNshr" Paunin

Zdroj: hltv.org
Štítky: ex-Outlaws, Windigo
miluju videohry a hlavně ligu legend