Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2017: MSI se i letos vrací na místo činu

8. 11. 2017 | 14:13 Všechny hry
I letos na největší české herní akci roku bude náš hlavní partner MSI, který si toho s sebou na svůj stánek veze opravdu hodně.Neváhejte a udělejte si čas 10. - 12. listopadu 2017 a navštivte nás na výstavišti v Brně. Na vlastní kůži si vyzkoušíte notebooky, stolní počítače a nové herní periferie. Prohlédnout si můžete nejnovější grafické karty, základní desky a monitory.
Výchozí obrázek

I letos na největší české herní akci roku bude náš hlavní partner MSI, který si toho s sebou na svůj stánek veze opravdu hodně.

Neváhejte a udělejte si čas 10. - 12. listopadu 2017 a navštivte nás na výstavišti v Brně. Na vlastní kůži si vyzkoušíte notebooky, stolní počítače a nové herní periferie. Prohlédnout si můžete nejnovější grafické karty, základní desky a monitory.

Na MSI stánku budou naši streameři a youtubeři: Herdyn, Baxtrix, Marty WoT, ArcadeBulls, Peacemaker a Rik_Leah, se kterými se můžete nechat vyfotit a popovídat si s nimi. 

Těšit se můžete na nadupané mašiny a parádní soutěže nejen o MSI draky. S kým z hostů MSI si určitě cvaknete selfie? Letošní MČR bude opět velká jízda, a tak už neváhej a objednávej vstupenky, abys byl o víkendu v Brně u toho!

Štítky: MSI, MČR
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.