Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme novou 1v1 sérii pro hráče CS:GO

29. 1. 2019 | 18:23 Counter-Strike 2
Ve spolupráci s Patriotem a jeho herní sérií VIPER jsme si pro hráče CS:GO připravili začátkem února naši první letošní 1v1 sérii. O jaké ceny se bude hrát, můžete vidět sami na obrázku.
Patriot VIPER turnajová série
Patriot VIPER turnajová série

Okurková sezóna je u konce a nastává ten správný čas prásknout do koní. Než však vytasíme hlavní trumfy na stůl, je potřeba se rozehřát. K tomu jsme si připravili naprosto ideální 1v1 sérii pro všechny aimery, která odstartuje již tuhle neděli 3. února. Pro turnajovou sérii o třech kvalifikacích jsme spojili síly se společností Patriot, která zaštiťuje řadu zajímavých projektů v čele s FACEIT CZ SK Pro League a podpora domácí CS:GO scény jí tak není cizí.

Neděle 3. února 18:00Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace #1
Neděle 10. února 18:00Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace #2
Neděle 17. února 18:00Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace #3
Neděle 24. února 18:00Patriot Viper 1v1 AimCup - kvalifikace

Pokud chcete zkusit své štěstí v jednom ze tří turnajů, přihlásit se není nic těžkého. Pro první kvalifikaci stačí kliknout na červený odkaz výše, vpravo stisknout tlačítko určené k registraci a pokud stihnete chytit jeden ze 64 slotů, čeká vás v neděli podvečer perná bitva o důležité body! Ty se totiž sbírají napříč celou měsíční sérií, ale pokud v jednom z turnajů zvítězíte, finále o věcné ceny vás minout nemůže.

Kromě pořádné porce zábavy jsou právě ceny lákadlem této únorové série. Tohle platí zejména pro odměnu samotného šampiona, ten nejlepší si totiž má šanci vystřílet KIT nejnovějších ramek VIPER STEEL s operační pamětí 16 GB a frekvencí 3866 Mhz. Ideální společník pro vylepšení vaší herní mašiny! Hrát se však nebude pouze o tyto paměti, hezké ceny si odnesou všichni medailisté.

VIPER STEEL DRAM

Ceny v turnaji

1. místo - Viper Steel 16GB 3866Mhz KIT

Viper Steel 3866Mhz

2. místo - Viper Fang Gaming USB 256GB

Viper Fang Gaming USB

3. místo - Viper LED Mouse Pad 

Viper LED Mouse Pad

 

Štítky: Patriot VIPER
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.