Přejít k hlavnímu obsahu

Riot slíbil nové Marvel komiksy pro Zeda a Lux. Doufá v nový komiks každý měsíc

2. 2. 2019 | 07:00 League of Legends
Partnerství Riot Games a Marvelu učinilo další krok, když herní vývojáři odhalili dvě komiksové série, které následují právě vydávanou Ashe: Warmother. Ta má už své druhé číslo.
Zed
Zed

Ve videu zveřejněném na Nexusu, oficiální blogové platformě League of Legends, vedoucí příběhový návrhář Greg „Ghostcrawler“ Street nastínil série pro Lux i Zeda, každou s jinými náměty. Obě série budou vydány v roce 2019, ta patřící Lux bude první a Zedova bude následovat ke konci roku. 

Luxina komiksová série se zaměří na rozvoj Luxina vztahu s jejím bratrem Garenem, který by měl být nepochybně těžký vzhledem k tomu, že se nedávno zapletla s Demaciánským zločincem a revolucionářem Sylasem. Sylas, mimochodem minulý týden odhalený jako nejnovější šampion LoL, vede povstání vůči proti-magické vládě Demacie. 

Garen a Lux patří k mocné rodině v tomto národě a Lux se rozhodla skrýt své schopnosti a studovat pod rouškou Sylase, zatímco byl stále uvězněný. Nakonec se osvobodil poté, co vstřebal Luxinu sílu (aniž by o tom ona věděla) a od té doby jsme o Lux ani její rodině (Crownguardové) neslyšeli. 

Na druhou stranu se zdá, že Zedova série je mnohem více otevřená. Ghostcrawler o jeho sérii mnoho neprozradil, řekl, že se bude soustředit na Zedovo pronásledování dalšího Ionianského asasína. V LoL Lore už existuje několik dalších Ionianských asasínů včetně Akali a (tak trochu) Kayna, video ale neodhalilo, zda některý z nich bude Zedův cíl. Jenom opakovalo, že více odhalí později v tomto roce.

K tomu všemu Ghostcrawler zmínil, že cíl pro Marvel i Riot je vydat nový komiks každý měsíc za předpokladu, že vše půjde, jak má, a do cesty se nepostaví nic nečekaného. Je důležité zmínit, že řekl konkrétně „komiks“ a ne série, takže je možné, že každý měsíc bude spíše zveřejněno číslo jedné série, místo nových sérií nebo čísel několika sérií najednou.

Tak jako tak League of Legends a Runeterra chtějí v roce 2019 dosáhnout velkých věcí. Vypadá to, že Zed a Lux jsou jenom začátek.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.

Zdroj: DotEsports
Štítky: Marvel, komiks