Přejít k hlavnímu obsahu

DELL Gaming Squad Series odstartuje MČR sezónu v PUBG

4. 3. 2019 | 19:42 PUBG: Battlegrounds
Po loňské rychlosezóně startuje již tento týden celoroční kvalifikační cyklus na Mistrovství České republiky v PlayerUnknown's Battlegrounds. Celé dění odstartuje turnajová série ve spolupráci s DELL Gaming a Alza.cz, kde na hráče čekají klasické tři kvalifikace a následné finále.
DELL Gaming Squad Series
DELL Gaming Squad Series

Mimosezónní období je u konce a je na čase prásknout do koní. Po oznámení plnohodnotné podpory PUBG v rámci MČR 2019 jsme tady s první oficiální mistrovskou sérií, která odstartuje celý kvalifikační cyklus již tento čtvrtek 7. března. Formát je však není ničím novým a hráči jej moc dobře z minulých měsíců znají. DELL Gaming Squad Series nabídne tři kvalifikace, odkud nejlepších 16 týmů postoupí na následné finále o věcné ceny. O tom, jak vše bude probíhat z hlediska MČR bodů, se dozvíte v separátní novince před startem prvního turnaje, kterou náležitě připravujeme. Jedno je však jisté, už tento čtvrtek vše započne, tak si nenechte ujít příležitost se ukázat na streamu, získat první MČR body a vykročit za postupem do měsíčního finále.

Úvodní MČR turnajová série se skládá z těchto turnajů
Čtvrtek 7. března 18:00DELL Gaming Squad Series #1
Čtvrtek 14. března 18:00DELL Gaming Squad Series #2
Čtvrtek 21. března 18:00DELL Gaming Squad Series #3
Čtvrtek 28. března 18:00DELL Gaming Squad Series – finále

Hlavní cenou březnové série pro šampiony je 4x Dell Alienware Advanced Gaming Keyboard - AW568

Dell Alienware Advanced Gaming Keyboard

Druhý nejlepší tým měsíčního finále si odnese 4x Dell Alienware Advanced Gaming Mouse - AW558

Dell Alienware Advanced Gaming Mouse
MČR 2019
Štítky: MČR, DELL Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.