Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci hry Ring of Elysium se dočkali velkého turnaje, ten se odehrává v Thajsku

7. 4. 2019 | 18:02 Všechny hry
Fanoušci battle royale hry ROE mohou sledovat velký turnaj, kde se utká 15 týmů o zajímavé ceny a prize pool v hodnotě rovného milionu bahtů, tedy necelého čtvrt milionu korun.
Bangkok, Thajsko
Bangkok, Thajsko

Nárůst popularity battle royale her lze velmi dobře sledovat. Za poslední dva roky se na gaming scéně objevilo Fortnite, které si tento rok získalo své místo i v Katowicích, stejně jako PUBG, které se v Katowicích objevilo již v roce 2018. Tento rok přišla další nová BR hra, která nese název Apex Legends a hraje se ve třech hráčích. Tu jsme mohli sledovat například na Copenhagen Games 2019. Velkým konkurentem těchto her je právě Ring of Elysium, které si můžete stáhnout na herní platformě Steam. 

několik zúčastněnýćh týmů

Průběh turnaje a jeho ceny

Každý tým odehraje 8 zápasů, které se budou konat na mapě Europa Island a squady budou získávat body za hodnocení, eliminace a výhry nebo prohry. Vítězný tým si odnese 30 000 dolarů a každý hráč z něj obdrží grafickou kartu GeForce RTX 2060. Mezi ceny za první místo patří samozřejmě i velký pohár, košile a šály. Do hry bude navíc přidán skin na dopravní prostředky BMX, SUV a kluzáky s tématikou tohoto turnaje. Jako extra dárek dostane do hry každý zúčastněný novou zbraň GROZA.

NVIDIA