Přejít k hlavnímu obsahu

GameFair 2019 v Košicích – výsledky

Tento víkend hostila Univerzitní knihovna TUKE v Košicích první ročník akce GameFair. Na fanoušky čekaly nejen turnaje, ale také přednášky a konference z herního světa.
GameFair Košice 2019
GameFair Košice 2019

Po několika úspěšných turnajích se organizátoři z 21Games rozhodli posunout své akce o úroveň výš a přišli s událostí GameFair 2019. Turnaje se uskutečnily hned ve třech hrách. Přesněji v populární střílečce Counter-Strike: Global Offensive a také v dvojici mobilních titulů, Hearthstone a Clash Royale. V bojích jsme tak mohli vidět téměř 150 hráčů, bojujících o vítězství.

Kromě turnajů však čekala na diváky spousta vedlejších aktivit. Největším lákadlem bylo množství přednášek a workshopů, mezi kterými jsme mohli nalézt například užitečné tipy pro indie vývojáře, přednášku o marketingu nebo diskuzní panel na téma esport. Návštěvníci se však dočkali také možnosti vyzkoušet si virtuální realitu, závodní simulátory nebo si vychutnat cosplay přehlídku. 

Counter-Strike: Global Offensive

Play-off

Průběh turnaje

Clash Royale

Play-off

Průběh turnaje

Hearthstone

Play-off

Průběh turnaje

GameFair se koná v Univerzitní knihovně Technické univerzity v Košicích, klasický vstup pro diváky je 5 eur. Pro ty, kteří se nemohou na místo dostavit, si připravili organizátoři stream na Twitch TV.

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.