Přejít k hlavnímu obsahu

L2P v čele s bladem jsou ve finále online kvalifikace na moskevský KFC BATTLE

7. 6. 2019 | 11:28 Counter-Strike 2
KFC BATTLE je unikátní koncept turnaje pro amatéry, kteří mají možnost udělat si jméno, podívat se do Ruska a nakonec získat i exkluzivní výlet na StarLadder Major v Berlíně i s bootcampem pro celý tým.
KFC BATTLE
KFC BATTLE

Úvodní část KFC BATTLE byla složená z osmi online kvalifikací, odkud osm vítězů postoupilo do uzavřené části. Tady už je osmička týmů rozdělena do dvou čtveřic, které se utkají skupinově každý s každým v BO3 sériích. Mezi tímto výběrem nechybí ani český tým L2P v čele s Romanem 'blade' Pilným, který uspěl v otevřené kvalifikaci číslo čtyři a čekají na něj tři ostré zápasy. 

Systém online finále je naprosto jednoduchý. Co skupina, to jeden postupující na LAN finále do Moskvy. Pro postup je tedy povinností vyhrát dvě, ve většině scénářů všechny tři BO3 série. Celé dění si můžete vychutnat buďto na bladeově kanále nebo na komentovaném streamu v podání Davida 'KAPARZO' Laciny (oba naleznete níže). V prvním duelu čeká L2P v pátek od 16:00 souboj s polským týmem SZEF, postupující poznáme v neděli.

Složení týmu L2P:

 Česká republika Roman 'blade' Pilný
 Česká republika Lukáš 'Chlebyn' Tauc
 Česká republika Roman 'dreez' Čomor
 Česká republika Lukáš 'Majky' Měcháček
 Česká republika Filip 'rocca' Ročejdl

Štítky: KFC, KFC BATTLE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.