Přejít k hlavnímu obsahu

Nová Hearthstone expanze ponese název Saviors of Uldum a vyjde 6. srpna

1. 7. 2019 | 21:34 Hearthstone
První informace o nové Hearthstone expanzi jsou venku! Vedle samotného názvu známe i datum vydání, první karty a nové mechaniky.
Saviors of Uldum
Saviors of Uldum

Po čtvrtečním vydání tajemného traileru jsme netrpělivě čekali na nějaké bližší info a konečně je tu, Blizzard oficiálně představil novou expanzi! Ta ponese název Saviors of Uldum, do hry přiletí 8. srpna a svým příběhem naváže na minulé rozšíření Rise of Shadows. League of E.V.I.L. se totiž z Dalaranu přesunula do Uldumu, kde se jim postaví charaktery, se kterými už měli hráči Hearthstone zkušeností – ochranu Uldumu si na starost bere League of Explorers (Sir Finley, Reno, Elise a Bran).

Co se týče herních novinek, dočkáme se 135 karet, jež v sobě budou kombinovat jak staré, tak nové či vracející se mechaniky. Tou hlavní novou mechanikou je keyword Reborn. Minioni ním označení budou po své první smrti oživeni s 1 životem. Priest, Shaman, Warrior, Warlock a Rogue pak také obdrží Plagues, což jsou silné spelly, které svými efekty ovlivňují board.

To je z novinek asi vše, Saviors of Uldum ale ještě přináší jednu, tentokrát staronovou mechaniku. V Hearthstone totiž budou opět Questy! Ty budou fungovat prakticky naprosto stejně jako předtím, půjde o legendární spelly za jednu manu, které budete mít 100% na úvod v ruce. Mění se vlastně jen úkoly, které jsou stejně jako minule velmi různorodé, a odměny, jež nyní spočívají ve změně Hero Power. 

Zatím odhalené karty z expane Saviors of Uldum:

Karty
Štítky: Saviors of Uldum
miluju videohry a hlavně ligu legend