Přejít k hlavnímu obsahu

Týmy na The International: Infamous

11. 8. 2019 | 17:33 Dota 2
Dnes se podíváme na jediné zástupce Jižní Ameriky, které uvidíme letos na The International.
Logo Infamous
Logo Infamous

Sestava

 Peru Hector Antonio "K1" Rodriguez
 Peru Jean Pierre "Chris Luck" Gonzales
 Bolívie Adrian Cespedes "Wisper" Dobles
 Peru Elvis "Scofield" De la Cruz Peña
 Peru Steven "Stinger" Vargas

Peruánská organizace Infamous byla založena v roce 2016 a byla mezi prvními, které se podílely na rozvoji jihoamerického regionu. Jejich největším úspěchem je bezesporu účast na The International 2017.

Infamous

Sezóna se Infamous moc nevydařila. Podařilo se jim kvalifikovat hned na první Minor, ze kterého si odnesli čtvrté místo. Poté se dlouho nic nedělo, až do Majoru ve Stockholmu, kde se umístili 9.-12. Další a také poslední kvalifikace na DPC turnaj se jim vydařila do Moskvy na Major, na kterém skončili poslední. Museli tedy hrát o postup na největší akci roku v jihoamerické kvalifikaci.

Tam ovládli základní skupinu se skóre 6-1 a posunuli se tak do Upper Bracketu. Snadno si poradili s Ego Boys, ovšem proti Pain Gaming pro ně nastaly problémy a po prohře 1:2 spadli do skupiny poražených. Opět si s přehledem poradili s Ego Boys a čekala je odveta s Brazilci. Tu zvládli na výbornou a po jednoznačné výhře 3:0 se mohli radovat z postupu na The International.

Výsledky Infamous v DPC sezóně 2018/19

Ačkoli Infamous prošli jihoamerickou kvalifikací bez velkých obtíží, na The International podle mého názoru mají velmi malou šanci na úspěch. Setkají se s týmy, které hrají Dotu na úplně jiné úrovni, takže postup ze skupiny pro ně bude velkým úspěchem.