Přejít k hlavnímu obsahu

oKKovi to v baráži sice střílelo, ale i tak jeho tým FerrariBreach končí v lize PEL Contenders

12. 10. 2019 | 02:30 PUBG: Battlegrounds
Než vypuknou boje o postup do nejvyšší evropské PUBG ligy, tak je na programu baráž o PEL Contenders, a i tady máme svého zástupce. Bohužel můžeme říci, že jsme už měli.
Výchozí obrázek

Ze 32 účastníků PEL Contenders čekal nejhorší desítku boj o setrvání v druhé nejvyšší evropské PUBG lize. DOS Pilots a Brute Force čekala Stage 2, na zbylých osm čekala již úvodní fáze, kde nechyběl ani tým FerrariBreach.

V jeho barvách již od dob MOONWOLF působí Jiří 'oKKo' Trojan, který dlouhodobě patří k tahounům a jeho výkony jsou mnohdy k nepřehlédnutí. I v baráži patřil statisticky mezi nejlepší, celému týmu se však nevedlo. V posledním dni dokonce FerrariBreach klesli na 9. místo a kvůli dvěma bodům tak nesetrvávají v lize. Český hráč se tak po dvou splitech loučí s PEL Contenders a soustředit se může pouze na působení v eSubě.

PEL Contenders
PEL Contenders
MČR 2019
Štítky: PEL Contenders
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.