Přejít k hlavnímu obsahu

Kdy si budete moc zahrát Legends of Runeterra?

23. 12. 2019 | 10:00 Legends of Runeterra
Mnohými očekávaná karetní hra ze světa League of Legends se blíží. Kdy si ji konečně budeme moc zahrát a jak to vypadá s jejím vývojem?
Legends of Runeterra
Legends of Runeterra

Nová videokaretní hra Legends of Runeterra byla ohlášena během oslavy 10. narozenin League of Legends a objeví se v ní celá řada postav právě z oblíbené MOBA hry. Pokud jste se do uzavřené bety nedostali, nemusíte zoufat, jelikož další šance přijde na začátku roku 2020. Na samotné vydání si ale budeme muset ještě počkat, protože přístup pro všechny přijde až v druhé polovině roku 2020

Karet už je opravdu spousta a řadí se na několik druhů jako Demacia, Noxus, Shadow Isles či Freljord. Kartami rozhodně nejsou jen samotní šampioni, ale i další různí tvorové, předměty a postavy ze světa Runeterra. Zatím nejsilnější šampionskou kartou je Tryndamere za 8 many, který disponuje 4 životy a sílou útoku 8. Při zabítí soupeřovi karty Tryndamere zbytek "nevyužitého" poškození nasměruje do soupeřova nexusu. Všechny karty si můžete prohlédnout třeba na webu Ranked Boost.

LoR 2020