Přejít k hlavnímu obsahu

Shadye říká jasně: Balení dárků je easy!

24. 12. 2019 | 07:23 PUBG: Battlegrounds
V dalším našem předvánočním rozhovoru jsme se rozhodli vyzpovídat i někoho z řad komentátorů, konkrétně šlo o Marka 'shadye' Hovance. Ten vzal většinu odpovědí našeho desatera sice hopem, i tak ale dost přesně nastínil své prožití vánočních svátků. Na rozdíl od svých plánů do nového roku.
Marek 'shadye' Hovanec
Marek 'shadye' Hovanec

1. Dárky

Řeším je většinou ve shonu a na poslední chvilku, potěšit chci vždycky rodinu. Nejlepší dárek Connie, nejhorší si nepamatuji, já mám radost ze všeho. Balení je easy!

2. Předvánoční shon

Snažím se mu vyhýbat, ale často to nejde. Pro mě jsou Vánoce jediným časem klidu, kromě dovolené, takže základ je se nestresovat. Jídlo extra neřeším, ale za řízek jsem rád. Cukroví jde stranou. (smích)

3. Stromek a vánoční výzdoba

Baví mě, když je postavený, nebaví mě stavět ani skládat. Umělý je fajn, ale na čerstvý a tu vůni nic nemá. Jen je škoda, že obojí není zrovna ekologické.

Marek 'shadye' Hovanec

4. Zvyky a tradice

Tradice vůbec nehrotím, možná to prasátko jsem občas hledal. Hlavně chci, ať mi Ježíšek donese všechny ty blbosti, co jsem si pro něj vymyslel. 

5. Svátky vánoční

Těším se na sníh a klid doma v pohodě. A na nějakou tu pohádku.

6. Štědrý den

Nebudu dělat vůbec nic, jen se válet a jíst. (smích)

7. Zimní sporty

Letos si je neužiji, ale děsně rád si užívám tohle období s nějakou pořádnou sjezdovkou na lyžích. Teď bych se ale sklouzl klidně i na lopatě.

Marek 'shadye' Hovanec

8. Novoroční plány

Určitě bych chtěl někam vyrazit a poznávat, od roku 2020 očekávám relativně velkou nálož projektů, tak jsem zvědavý, jestli k tomu vůbec najdu dostatek prostoru. Mimo to mám ale trošku větší klid na všechno, co jsem doteď absolutně nestíhal. Tak jako tak, u mě žádný přesný plán nikdy nenajdete.

9. Předsevzetí

Asi klasicky na sobě zamakat ve všech směrech, ať se mi žije trošku líp sám se sebou. Určitě tomu něco dám, ale přímo tímhle datem si nenastavuji nějaká pravidla. Letošní rok byl fajn, příští bude ještě lepší!

10. Silvestr

Silvestr je pro mě šílenost, jednou už jsem se před raketami musel i krýt. Vidím to spíš na klídek doma a dost možná to oslavím vysloveně virtuálně na streamu. Chybí mi nějaké ty chatky s kamarády, ale prostě nebyl čas něco řešit. Tak snad ho v příštím roce všichni najdeme trošku víc!

Štítky: Vánoce, shadye
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.