Přejít k hlavnímu obsahu

Kozlik se vrací na scénu, složí tým s Tomkeejsem?

10. 1. 2020 | 19:57 Counter-Strike 2
Kromě potvrzených příchodů, odchodů, rozpadů a složení nových týmů je v rámci každého přestupového období občas potřeba i trochu zaspekulovat. Vedle hvězdných celků se totiž s největší pravděpodobností chystá i zrození jednoho dalšího, kde rovněž najdeme známá jména.
Inside Games QD 2017
Inside Games QD 2017

Pokud si poctivě prostudujete seznamy účastníků a pavouky kvalifikací na velké turnaje, které se v těchto dnech konají, kromě známých českých a slovenských názvů si můžete všimnout i týmu říkající si "Koko*i z Popradu". V jeho řadách najdeme například Jiřího 'Kozlik' Kozla, který už na své fanpage oznámil návrat na scénu. Spolu s tím také teasuje své možné spoluhráče, což jen nasvědčuje tomu, že nějaký nový tým je opravdu na spadnutí. Bývalý hráč celé řady předních domácích organizací by se měl navíc spojit se svým někdejším kapitánem.

V podobném časovém horizontu totiž složení nové sestavy naznačuje také Tomáš 'tomkeejs' Tomka, který právě rovněž figuruje na soupisce z Popradu. Tuhle dvojici už si v minulosti společně zahrálo v barvách Inside Games a Dark Tigers. Na úspěšnějším vystoupení ze dvou jejich společných účastí na MČR je doprovázelo úderné slovenské duo Adam 'ZEDc' Bartko a Tomáš 'zyored' Cvaniga, se kterými by po nějakém čase rovněž měli dát dohromady. Tohle kvarteto dříve doplňoval EYO, který je po rozpadu Dark Tigers rovněž bez angažmá, ale na soupisce nyní jako pátý hráč figuruje další z řady střelců na volné noze, Jan 'hones' Urválek.

Během dvou kvalifikací, kterých se tento celek během posledních dní zúčastnil, se příliš úspěchu nepoštěstilo. To ale stále nevylučuje možnost skutečného složení plnohodnotného týmu. Líbila by se vám tato sestava?

Zdroj: esea.net
Štítky: Tomkeejs, Kozlik
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.