Přejít k hlavnímu obsahu

Freeze a Kamilius míří do německého Ad Hoc Gaming!

13. 1. 2020 | 12:40 League of Legends
Německý Ad Hoc Gaming odhalil sestavu pro novou sezonu, ve které se objeví hned dvě domácí tváře. Po boku Aleše "Freeze" Kněžínka se v sestavě ukáže i mladý slovenský support Kamil "Kamilius" Košťál. Ad Hoc Gaming se v loňském roce umisťoval pravidelně v nejlepší čtyřce německých soutěží a v roce 2020 bude mít ty nejvyšší cíle.
Ad Hoc Gaming
Ad Hoc Gaming

Sestava se postavila na základě dvou německých solo-lanerů - Scarface a Xioha. Midař Xioh s týmem fungoval už poslední dva roky a dosáhl s ním několika velkých úspěchů, včetně účasti na EU Masters v roce 2018 a několika medailových umístění z Premier Tour, ESL Meisterschaft nebo SINN League. Toplaner Scarface působil v loňském roce v německé divizi Unicorns of Love a španělském týmu eMonkeyz a v zimě obsadil s Ad Hoc 2. místo v Premier Tour a 3. až 4. místo v ESL Meisterschaft. V jungli nastoupí Švéd Memento, který má zkušenosti z LEC týmů, jako Schalke 04, Roccat či Giants Gaming a od léta působil v academy týmu Schalke 04. 

Freezův projev při oznámení soupisky:

„Jsem nadšený, že jsem se přidal k Ad Hoc Gaming, protože jestli se potvrdí spekulace ohledně dalších německých týmů, mělo by jít o zdaleka nejsilnější region v ERL. V ostatních ligách bude jeden nebo dva opravdu dobré týmy, ale v Německu budou minimálně tři nebo čtyři. Myslím, že tahle sestava se bude rychle zlepšovat a je šance, že bychom mohli vyhrát EU Masters. Jsem rád, že jsme se do týmu připojili spolu s Kamilem a Mementem a doufám, že po boku Xioha a Scarface utvoříme silný tým.”

Sestava Ad Hoc Gaming pro rok 2020:

 Německo Daniel "Scarface" Aitbelkacem (Top)
 Švédsko Jonas "Memento" Elmarghichi (Jungle)
 Německo Julian "Xioh" Dumler (Mid)
 Česká republika Aleš "Freeze" Kněžínek (AD Carry)
 Slovensko Kamil "Kamilius" Košťál (Support)

K novému týmu se vyjádřil také Kamilius:

„Doufám, že rok 2020 bude dobrým rokem. Chtěl jsem si najít dobrý tým se zkušenými hráči a tady budu mít Freeze a Mementa, takže si myslím, že pro mě to bude skvělý rok. S takovými hráči se můžu ohromně zlepšit, a to samozřejmě i díky našemu trenérovi nRated. Moc se těším, protože to vypadá na velmi vyrovnaný boj. Myslím si, že o EU Masters bude bojovat takových 5 týmů, za což jsem rád.”