Přejít k hlavnímu obsahu

iNvolute představují svoji Hearthstone sekci pro letošní sezónu

4. 3. 2020 | 18:26 Hearthstone
Nová MČR sezóna startuje již zítra, a tak už i poslední týmy představují své sestavy. Jména svých letošních reprezentantů dnes odhalili v iNvolute.
Team iNvolute
Team iNvolute

Odpočinek je u konce, ostré souboje opět startují s letos prvním MČR NightCupem již zítra. A to znamená jediné, týmy finišují svoji předsezónní přípravu, k čemuž pro některé patří také odhalení své soupisky. Jedním z těch celků, co si tuto milou povinnost nechali na poslední chvíli, patří i Team iNvolute. Ti sice nepatří k nejzvučnějším domácím jménům, jak ale podobou své sestavy jasně ukazují, šanci uspět rozhodně mají. 

V jejich dresu totiž budou letos bojovat třeba Krajda nebo FakinAdsso. První jmenovaný patří na CZ/SK scéně k známým tvářím, dříve působil třeba v ECLOTu a zajímavé je i jeho rodinné zázemí, jedná se totiž o nevlastního bratra Jobsada a BlizzconJana. Adsso vloni zase působil v Mindfinder Esports a probojoval se až do Last Call turnaje. V tom samém týmu hrál také Dudlik, jenž nosil dokonce kapitánskou pásku, kterou si obleče i tady. Zelenáčem pak není ani Valachuj, ten na sebe upozornil především svým loňským úspěchem na ESL Nationals CZ/SK, kde skončil v nejlepší čtyřce. 

HS sekce týmu iNvolute tedy vypadá takto:

 Česká republika Kamil ''FakinAdsso'' Dvorský
 Česká republika Matyáš "Krajda" Krajíček
 Česká republika David "Valachuj" Švarc
 Česká republika Jakub "Jinaciidudlik" Studený

PZ Challenge
Štítky: iNvolute
miluju videohry a hlavně ligu legend