Přejít k hlavnímu obsahu

ALEX opouští Team Vitality, nahrazuje jej mladý Misutaaa

6. 3. 2020 | 00:26 Counter-Strike 2
Team Vitality se loni vyšplhal až na druhé místo světového žebříčku, kde vydržel dva měsíce. Z TOP 10 sice od vstupu loni v květnu ani jednou nevypadli, i tak ale nyní dochází ke druhé změně v sestavě. S týmem se loučí in-game leader ALEX.
Vitality ALEX
Vitality ALEX

Alex 'ALEX' McMeekin je sice hráčem z Velké Británie, ale poslední roky své kariéry strávil na francouzské scéně a postupně se na ní vyškrábal mezi elitu. Když rozvoji jeho vůdcovských schopností loni uvolnil prostor NBK, tak to s Vitality vypadalo opravdu dobře a výsledky hovořily za vše. Právě ALEX byl tím klíčem, který vedle nejlepšího hráče loňského roku, ZywOo, táhl tým až k nejvyšším sférám světového Counter-Strike.

Dnes se s ním však tým oficiálně na svém Twitteru rozloučil a důvody k odchodu jsou čistě osobní – tentokrát o žádné rozepře nejde. Britskému hráči už přestalo vyhovovat to, co je potřeba životu profesionálního hráče na nejvyšší úrovni obětovat. Ještě loni Vitality měli ve svých řadách dva in-game leadery, ale nyní přichází i o druhého a budoucnost týmu je nejistá. Nejvíce se mluví o hAdjim, který ale na papíře kvalit Alexe nedosahuje. Na francouzské scéně možností moc není, protože AmaNEk působí v G2, NBK šel do zahraničí, Ex6TenZ ukončil kariéru a Happy působil ve Vitality právě před Alexem, který ho nahradil. Koho jiného si tedy vyberou?

UPDATE #1: Podle známého francouzského žurnalisty neLa má do Vitality namířeno 17letý Misutaaa.

UPDATE #2: Vše je potvrzeno, Team Vitality opravdu doplňuje mladičký talent Misutaaa.

Team Vitality bude nově působit v tomhle složení:

 Francie Dan 'apEX' Madesclaire
 Francie Cédric 'RpK' Guipouy
 Francie Mathieu 'ZywOo' Herbaut
 Francie Richard 'shox' Papillon
 Francie Kévin 'Misutaaa' Rabier

 Francie Rémy 'XTQZZZ' Quoniam – trenér

PLAYzone Challenge 2020
Zdroj: hltv.org
Štítky: Team Vitality
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.