Přejít k hlavnímu obsahu

Právě dnes proběhne testování Valorantu a přístup mají nejspíš i Mazarini a CzechCloud

27. 3. 2020 | 16:54 VALORANT
Stále se objevuje více a více náznaků, že se ve Valorantu něco chystá. Dle spekulací jsou CzechCloud a Mazarini zřejmě ti, kteří nyní dostanou přístup do Valorantu, dostane ho ale od nás ještě někdo další? Více informací se nejspíš nedozvíme dříve než 3. dubna.
Valorant Beta
Valorant Beta

V návaznosti na náš článek, ve kterém spekulujeme nad tajemnou akcí, které se zúčastní různí streameři z celého světa, jsme se nyní vžili do role detektivů a začali pátrat ve vodách česko-slovenské scény. Zahraniční streameři nejsou jediní, kdo se omlouvají ze svých streamů spadajících na datum 27. března, ale našli jsme náznaky i u našich tuzemských bavičů.

Jako první se na svém Twitch kanále zmínil Petr "CzechCloud" Žalud, že se bude účastnit nějaké akce, ze které nebude moct nic streamovat a kvůli zásadám mlčenlivosti si na nějaký ten obsah budeme muset ještě počkat. Když to srovnáme s fakty, které známe z předchozího článku, i TimTheTatman a další zúčastnění streameři musí dodržovat stejná pravidla, což odkazuje na tentýž event. Je to ale Valorant?

U CzechClouda ovšem tyto náznaky nekončí, jako další se na svém Facebooku zmínil i Nikolai "Mazarini" Lazarev, že ani on v to samé datum nebude moct streamovat. Ve stejném statusu nás navíc ještě láká na zcela nové datum, kterým je 3. duben, kdy si pro nás chystá úplně speciální vysílání. Jedná se tedy o obsah z této záhadné akce? A znovu se ptáme – mohlo by jít o Valorant?

Myslíme si, že pravděpodobnost je určitě vysoká. Mazarini totiž o pár hodin dříve sdílel další status, ve kterém nás poutá tématikou Valorantu a s ním spojených turnajů, které plánuje uspořádat, hned jak to bude možné. Znamená to, že je Valorant již za dveřmi a streameři se už připravují, jen jak to bude možné, do něj skočit po hlavě? V souladu s jeho plány nám Mazarini odhalil, že už připravil na svém Discordu pro svou komunitu vlastní Valorant kategorii a hned tam můžete sledovat komentář jednoho z uživatelů: „Jinak jsem zvědav, kolik vám teď na tu betu dají champů“, což zase podporuje naše předpoklady.

Tesite se? #valorant Hned jak to pujde, rozjedu na streamu! Oficialne hra vyjde v lete ale mela by byt BETA o neco driv snad. Chtel bych zkusit usporadat i nejaky turnaj, takze skladejte si tymy pomalu!

Zveřejnil(a) Nikolai "Mazarini" Lazarev dne Čtvrtek 26. března 2020

Sečteno a podtrženo, všude po internetu je už dost náznaků na to, že ona tajemná akce se bude točit kolem Valorantu. Zatím však nevíme o co se přesně jedná, pravděpodobně jde prozatím o uzavřenou betu pro několik streamerů, aby si hru otestovali a dle informací si natočili do budoucna nějaký obsah. Kdy ale bude Valorant přístupný i nám? S jistotou to také prozatím nevíme, je ale jasné, že se datum otevřené bety stále blíží. Mohlo by však jít o zmiňovaný 3. duben? Nezbývá nám nic jiného, než se nechat překvapit. Kdo si chce čekání zkrátit pročítáním aktuálních informací, může sledovat naší Facebook stránku, nebo se připojit na náš Discord.

Štítky: CzechCloud, mazarini