Přejít k hlavnímu obsahu

ANGE1 po šesti letech opouští HellRaisers, kde podruhé za sebou končí celá sestava

3. 4. 2020 | 18:42 Counter-Strike 2
Nedávno se slavilo již čtvrté výročí největšího úspěchu česko-slovenského CS:GO, o který se postarali sestavě STYKO, Oskar, Zero, queztone společně s ANGE1em, když pod křídly HellRaisers ovládli Copenhagen Games 2016. Včera ale ukrajinská stálice opustila tuto ukrajinskou organizaci a stává se jedním z volných hráčů.
ANGE1
ANGE1

HellRaisers na svém webu včera oznámili konec nejen Igora “crush” Shevchenka, ale i samotného kapitána Kirilla “ANGE1” Karasiowa, který u nich působil velmi dlouhou dobu. Další tři hráči – nukkye, Flarich, AiyvaN – byli posazeni na lavičku, ačkoliv Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas setrávní v organizaci následně vyloučil. HellRaisers ale přislíbili, že jejich jméno z CS:GO okruhu nezmizí a již brzy jej na turnajích opět uvidíme.

Překvapivé je především ukončení působení ANGE1a, který za HR střílel od března roku 2014. Celkem dovedl tým na osm Major turnajů a získal tituly z turnajů jako Acer Predator Masters Season 1, Bets.net Masters nebo právě Copenhagen Games 2016. Na Twitteru tento třicetiletý ukrajinský hráč uvedl, že je otevřen všem nabídkám a je ochoten vystoupit ze své komfortní zóny, aby mohl znovu nakopnout jeho dlouholetou kariéru.

Není to však poprvé co se HellRaisers rozhodli poslat na lavičku celý tým poté, co se jim delší dobu nedařilo. Naposledy se to stalo loni, kdy na StarLadder Majoru skončili mezi prvními. V organizaci tehdy zůstali pouze ANGE1 a nukkye, kteří se později připojili k nové soupisce. HellRaisers jsou tak v tuto chvíli bez CS:GO sekce, oznámení nové by ale údajně nemělo trvat dlouho. Daleko zajímavější bude ale sledovat kroky ANGE1a.

K přestupu se vyjádřil CEO organizace HellRaisers, Alex “Magician” Slabukhin:

Tahle sestava se složila před půl rokem a od té doby se toho odehrálo hodně. Bohužel jsme vám nedokázali poskytnout ty nejlepší výsledky i přes to, že jsme dělali vše pro to, aby jsme toho dosáhli. V první řadě chceme poděkovat hlavně Kirillu “ANGE1” Karasiowovi za jeho neuvěřitelný přínos pro organizaci. Press "F".

Smluvně jsou u HellRaisers nyní zavázáni tito hráči:

 Litva Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas
 Lotyšsko Vadim “Flarich” Karetin
 Ukrajina Ivan “AiyvaN” Semenets

Štítky: HellRaisers, ANGE1