Přejít k hlavnímu obsahu

Bohemia Interactive přidává do hry Vigor herní balíček na podporu Fakultní nemocnice Brno

14. 4. 2020 | 21:15 Všechny hry
České herní studio Bohemia Interactive do své online hry Vigor přidává speciální obsahový balíček „Stay Safe Charity Pack“. Veškerý zisk z jeho prodeje poputuje na pomoc Fakultní nemocnici Brno. Kromě pocitu důležité pomoci hráči zakoupením balíčku za symbolickou cenu 2 dolarů získají i unikátní roušku jako doplněk ve hře. Češi tak své roušky rozšíří do celého světa.
VIGOR
VIGOR

Hráči po celém světě se již naučili, jak si poradit s nástrahami virtuální světa hry Vigor. Hrozba celosvětové pandemie se ale nyní přesunula do reálného světa a vývojáři z Bohemia Interactive začali přemýšlet, jak spojit početnou globální hráčskou komunitu a pomoci těm nejodvážnějším, kteří bojují s nebezpečným virem napřímo v první linii – tedy zdravotníkům.

Výsledkem je speciální balíček herního obsahu ke stažení s názvem „Stay Safe Charity Pack“, který je možné zakoupit po omezenou dobu. Výtěžek z jeho prodeje pomůže Fakultní nemocnici Brno. Brněnská nemocnice se nedávno stala obětí kybernetických útoků, které personálu stěžují práci dodnes. I to byl jeden z důvodu, proč právě tato nemocnice byla vybraná pro probíhající charitativní akci. Vybrané peníze poputují personálu, který každý den statečně bojuje za zdraví naších spoluobčanů.

Stay Safe Charity Pack

Věříme, že herní komunita ukáže svou soudržnost a podaří se nemocnici značně pomoci. Hráči svým způsobem už pomáhají jen tím, že zodpovědně chodí ven jen v nejnutnějších případech a tráví čas doma u svých oblíbených her. Kromě pocitu důležité pomoci hráči zakoupením balíčku za symbolickou cenu 2 dolarů získají i unikátní roušku, kterou může jejich postava ve hře hrdě nosit.

Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.