Přejít k hlavnímu obsahu

Příští úterý přinese Outland Inn-vitational, proti sobě se postaví dvě desítky známých tváří

17. 4. 2020 | 08:30 Hearthstone
Tradiční Hearthstone Inn-vitational se vrací! V edici pro Ashes of Outland se představí dvacet známých karbaníků a hlavní roli bude hrát Demon Hunter.
Demon Hunter
Demon Hunter

Soutěžní hraní v Hearthstone nemusí být jen seriózní podívaná, vše lze také brát na lehčí váhu. Jedním z těchto typů turnajů je již tradičně Hearthstone Inn-vitational, který jednou za čas organizuje samotný Blizzard pro známé tváře světové scény. Jeho další edice, tentokrát věnovaná nové expanzi Ashes of Outland, se odehraje již příští úterý 21. dubna a nabídne souboj dvou desetičlenných týmů, ve kterých figurují takové hvězdy jako Kripp, Trump, Tom60229, Thijs nebo Brian Kibler.

HS Innvitational

Kompletní složení obou výběrů můžete sledovat nahoře, jak ale bude jejich souboj probíhat? Blizzard pro tuto příležitost vymyslel nový formát, který nazval Demon Hunter Duel-fest. Ten sestává ze čtyř kol, v nichž se v každém utkají všichni reprezentanti daného týmů s jedním z toho druhého v BO3 zápasu s classou dle svého výběru. Už v druhém kole budou ale muset všichni karbaníci z prvního týmu hrát za Demon Huntera, což pak bude v kole číslo čtyři čekat i na hráče druhého celku.

Každý zápas přinese týmu jeho vítěze dva body a celé klání nakonec ovládne ten celek, který získá bodů nejvíce. Ve hře je celkem hodně peněz, nejenže všichni účastníci rovnou obdrží 3 500 dolarů, na hráče vítězného týmu budou totiž čekat další 3 000. Trojice karbaníků s největším bodovým ziskem si pak ještě odnese bonusovou tisícovku. Ve hře je tak celkem 100 000 dolarů, ceny si ale budeme moci odnést i my diváci. Každý, kdo bude sledovat tento turnaj dvě hodiny, obdrží jeden pack z Ashes of Outland. Kdo u streamu setrvá rovnou hodiny čtyři, obdrží packy dva. Turnaj můžete sledovat u každého z účastníků z jejich pohledu, obecný stream pak bude hostit oficiální HS kanál.

miluju videohry a hlavně ligu legend