Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli uspěl v kvalifikaci a stává se dalším CZ/SK postupujícím na MT Asia

19. 4. 2020 | 08:00 Hearthstone
Ani na světové scéně se naši borci neztrácí! Jako další to nyní potvrzuje Oldřich "Faeli" Mahdal svým postupem na Masters Tour Asia-Pacific.
Faeli
Faeli

U nás doma se bojuje v MČR kvalifikaci i v Hearthstone COOL lize, CZ/SK hráči ale neváhají a své štěstí zkoušejí i v zahraničí. Tam je jejich cílem samozřejmě především Masters Tour a v rámci ní aktuálně probíhající kvalifikace na Masters Tour Asia-Pacific. V těch se Češi rozhodně neztrácí, hned pár dní po jejich vypuknutí v nich zvládli uspět bratři Smutní, kteří se stali prvními kvalifikovanými našinci.

Na letos čtvrtý tour stop, který se kvůli pandemii koronaviru odehraje online mezi 17. a 19. červnem, se navíc podívají ještě Matyáš "Matty" Kalužný a Jaromír "Jarla" Vyskočil, kteří za to můžou vděčit svému úspěchu na minulé zastávce, resp. titulu velmistra. Nyní ale toto kvarteto rozšiřuje další hráč, jímž není nikdo jiný než Oldřich "Faeli" Mahdal. Tento přední český karbaník momentálně oblékající dres týmu Entropiq na Masters Tour zatím vždycky předvedl solidní výkony. Dokáže to úřadující mistr ČR i tentokrát?

Aktuální výčet kvalifikovaných hráčů na Masters Tour Online: Asia-Pacific:

 Česká republika Josef "Jobsad" Smutný – Inside Games
 Česká republika Jan "Blizzconjan" Smutný – Eclot Gaming
 Česká republika Matyáš "Matty" Kalužný – Eclot Gaming
 Česká republika Jaromír "Jarla" Vyskočil – Nordavind
 Česká republika Oldřich "Faeli" Mahdal – Entropiq

miluju videohry a hlavně ligu legend