Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq se dnes od 16:00 představí v showmatchi o sušené maso

22. 4. 2020 | 15:24 Hearthstone
Zajímavé zpestření karantény si pro nás připravili v Entropiq. Jejich reprezentanti Faeli a En1gma za doprovodu Faeliho bratra Onekrigga dnes od 16:00 vyzvou tři výběry známých domácích karbaníků v zápasech o sušené maso!
Entropiq showmatch
Entropiq showmatch

Co dělat, abychom se sužováni pandemií nového koronaviru nezbláznili nudou? No přeci hrát počítačové hry! I ty se ale po měsíci ohrají, a tak je potřeba si normální hraní něčím zpestřit. Se zajímavým způsobem jak tak učinit nyní přišli Entropiq, kteří si pro hráče i nás diváky připravili zajímavou sérii showmatchů v Hearthstone. O co jde? Bojovat proti sobě nebudou klasicky jednotliví hráči, ale rovnou celé týmy. Ty budou hned čtyři a hlavní roli logicky sehrají Entropiq. Tento tým sestává z jejich dvou hráčů Faeliho a En1gmy, které navíc doplní ještě Faeliho bratr Onekrigg.

Tato sestava pak vyzve tři další celky v jednotlivých utkáních, hraných klasickým HGG systémem, známým třeba z naší COOL ligy, což je celá myšlenka tohoto showmatche. Aby to ale vše nebylo pouze pro zábavu, mají vyzyvatelé Faeliho a spol. možnost i něco vyhrát. V případě, že Entropiq porazí, na ně totiž bude čekat porce sušeného masa. Pro nás diváky ale samozřejmě budou hlavní samotná utkání, vychutnat si je totiž budeme moci i na streamu. Ten začíná v 16:00 utkáním mezi Entropiq a Team Frows, podrobné informace o tomto i dalších zápasech najdete v grafikách níže.

 

Entropiq vs. Team Frows
Entropiq vs. Banánové taštičky
Entropiq vs. A.T.S.
Štítky: Entropiq
miluju videohry a hlavně ligu legend